SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Για τα παιδιά ...και το Γιώργο | γράφει ο Νίκος Τζούμας

2021-10-23 01:09:57
Δεν ήμουν ποτέ λάτρης των reality ούτε του τύπου Survivor, αλλά και ποτέ δεν τα κατηγόρησα. Ιδιαίτερα αυτά που δείχνουν την ψυχή και την δύναμη κάποιων ανθρώπων.
Στην Σκιάθο ήρθα πριν 9 χρόνια και δεν έτυχε να γνωρίσω τον Γιώργο Αγγελόπουλο από κοντά... Τον γνώρισα όμως από την οθόνη, δημοσιογραφικά, όταν έμαθα πως ένα παιδί συμμετέχει στο Survivor, οπότε η γνώμη μου σήμερα, δεν είναι ενός φίλου του, αλλά ενός τηλεθεατή, ένας τρίτου όπως όλοι όσοι τον στήριξαν τότε. Το παρελθοντικό (στήριξαν) επίτηδες ...
Τον Γιώργο σήμερα τον στηρίζουν περισσότεροι, ακόμα και αυτοί που αμφέβαλλαν για τον τύπο του, ακόμα και αυτοί που ειρωνεύονταν αυτά τα τηλεοπτικά "σκουπίδια"...
Αλλά δεν θα γράψω άλλα για τον Γιώργο του Survivor, αλλά για τον Γιώργο των παιδιών, τον Γιώργο του "ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ". Ο Γιώργος είναι ο μοναδικός νικητής reality που εδώ και 4 χρονια περίπου παραμένει στην κορυφή και αυτό δεν είναι τυχαίο. Αν και όλα γύρω του δείχνουν να έχουν αλλάξει ο Γιώργος είναι ΙΔΙΟΣ και είναι και καλύτερος, γιατι τώρα έχει την "δύναμη" να προσφέρει... και προσφέρει φανερά ή όχι !!! Αν νομίζετε πως τα περισσότερα τα κανει φανερά κάνετε ΛΑΘΟΣ.
Φανερά ο Γιώργος έρχεται σήμερα στο σπίτι του (χωρίς εισαγωγικά), στο νησί του, στην Σκιάθο του και "ρίχνει σήμα" ευαισθησίας και φιλανθρωπίας για τα παιδιά, τα κακοποιημένα, τα παρατημένα ... ναι τα παρατημένα αυτά που έφυγαν βιαίως από μια αγκαλιά και βρέθηκαν στο δρόμο.
Για αυτά τα παιδιά ο Γιώργος αγωνίζεται και φτιάχνει μια αληθινή ανθρώπινη αγκαλιά τον ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ.
Ο Γιώργος καθημερινά πλέον δίνει τους πιο δύσκολους αγώνες απέναντι σε στερεότυπα, ιδεοληψίες και ψεύτικες ευαισθησίες, δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, χωρίς να ανήκει σε μπλε ή κόκκινη ομάδα.
Το σίγουρο είναι πως έως τώρα τα έχει καταφέρει περίφημα, αλλά το σίγουρο είναι πως τώρα μας θέλει δίπλα του, όχι με κάποια sms αλλά ηθικά και οικονομικά.
Η αρχή γίνεται σήμερα στις 17:00 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Λυκείου Σκιάθου με την συμμετοχή 15€ που πιστέψτε με θα χαρείτε πολύ να τα δώσετε και είναι λίγα σε σχέση με τον "τόπο που θα πιάσουν". Ειλικρινά αξίζει να έρθετε και να δείτε τα παιδιά του Νίκου Πρέκα να αγωνίζονται (sparring).
Αυτές τις γραμμές δεν μου ζήτησε κανένας να τις γράψω, άλλωστε δεν φημίζομαι για εντολέας γραπτών κειμένων, είναι πραγματικά αυθόρμητα βλέποντας και ζώντας από κοντά την αγωνία του Γιώργου Αγγελόπουλου, του Νίκου Πρέκα και δεκάδων άλλων φίλων του να πετύχουν ένα σκοπό που όλοι επιθυμούμε ... Να βλεπουμε ζωγραφισμένα χαμόγελα σε όλα τα παιδιά μας !!!
Ελάτε λοιπόν να χειροκροτήσουμε και να στηρίξουμε !!!
Για τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ !!!