Ένταση στο Δημαρχείο Βόλου στην παρουσίαση για το φυσικό αέριο – Κλήθηκε η Αστυνομία (Δείτε εικόνες)
2021-10-19 11:59:39
Ένταση προκλήθηκε σήμερα στην προγραμματισμένη παρουσίαση της Mediterranean Gas για την επένδυση του φυσικού αερίου στο λιμάνι του Βόλου.
Τα μέλη της ΠΠΜ Στ. Λημνιός και Κ. Βολιώτης ζήτησαν να μπουν στο Δημαρχείο για να παρακολουθήσουν, ωστόσο τους ενημέρωσαν ότι δεν είναι ανοιχτή η εκδήλωση. Επικράτησε ένταση με διαπληκτισμούς και σπρωξίματα και κλήθηκε η Αστυνομία.
Ο Δήμαρχος τους ζήτησε να μην προκαλέσουν φασαρία με τους ίδιους να υποστηρίζουν ότι θέλουν να ενημερωθούν. Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους αστυνομικούς να τους επιτρέψουν να μείνουν στην αίθουσα με την προϋπόθεση να μην προκαλέσουν φασαρία.
πηγή: e-thessalia.gr