SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[141εικόνες] Στην ιστορία περνάει το άκρως επιτυχημένο 9ο Skiathos Trail Run 2021 αφιερωμένο στον Michel (Μιχάλη) Κοφινά

2021-09-20 00:20:39
Στην ιστορία περνάει το 9ο Skiathos Trail Run 2021 αφιερωμένο στον Michel (Μιχάλη) Κοφινά. Για αυτό και οι διοργανώτες τόνισαν πως αυτή τη χρονιά, τρέχουμε για να γιορτάσουμε τη ζωή. Τρέχουμε εις μνήμην του αγαπημένου φίλου Michel (Μιχάλη) Κοφινά που ποτέ δεν έτρεξε μακριά από την ασθένειά του, που ποτέ δεν έφυγε από τις σκέψεις όλων μας, αλλά και για την υποστήριξη όσων οι ζωές τους έχουν αλλάξει λόγω μιας διάγνωσης καρκίνου - για τους ασθενείς, τους φίλους, τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Εις μνήμην του Michel, ενός αγαπημένου προσώπου που ήρθε αντιμέτωπο με τον καρκίνο, το Skiathos Trail Run προσέφερε το 30% των φετινών εγγραφών, και χορηγιών καθώς και τις δωρεές για αυτό το σκοπό στην κάλπη που στήθηκε στο Μπούρτζι, στο σύλλογο "ΦΛΟΓΑ", το σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Διοργανωτικά στα 24χλμ έτρεξαν 31 αθλητές εκ των οποίων 8 γυναίκες σε μια μοναδική διαδρομή που άφησε έκπληκτους στους συμμετέχοντες.  Στα 10χλμ οι συμμετοχές έφτασαν τις 59 εκ των οποίων οι 20 γυναικών.
Η διοργάνωση κρίνεται άκρως επιτυχημένη με ένα άριστο come back και πλήθος εθελοντών κυρίως μαθητών του Γυμνασίου Σκιάθου να συμμετέχουν σχεδόν καθολικά. Επειδή δεν θέλουμε να αδικήσουμε μέσα από το ρεπορτάζ εθελοντικές οργανώσεις, φορείς και φυσικά πρόσωμα αυτό θα γίνει επίσημα από τους διοργανωτές.
Προς το παρόν το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 22 Μαΐου 2022 (Θεού & covid θελοντος). Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που μας χάρισαν απίστευτα υπέροχες εικόνες που σας παραθέτουμε παρακάτω, ενώ αύριο θα ακολουθήσει και το video.
N.T.
  9o Skiathos Trail Run 2021 - Skiathos Trail Run 24χλμ 
9o Skiathos Trail Run 2021 - Urban Trail Run 10χλμ  
  Φωτογραφικό Υλικό [Νίκος Τζούμας]