SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Αγιασμός στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου

2021-09-13 15:31:45
Με τον καθιερωμενο αγιασμό ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου. Εκεί τον Δήμαρχο εκπροσώπησε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τον Πολιτισμό κα Μαρία Σοφικίτου - Σίσκου  η οποία τόνισε:
"Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες.
Ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης και η Δημοτική Αρχή Σκοπέλου, καλωσορίζουμε με αγάπη τους καινούργιους μαθητές, "τα πρωτάκια μας' και ευχόμαστε σε όλους να έχετε μια καλή, γόνιμη και δημιουργική χρονιά, γεμάτη γνώσεις, νέες εμπειρίες, πρόοδο και επίτευξη των στόχων σας.
Στους αγαπητούς εκπαιδευτικούς και γονείς ευχόμαστε καλή δύναμη, υπομονή και αντοχές στο δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά!
Η Παιδεία αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής. Είμαστε στο πλευρό σας και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
Στόχος μας είναι η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα ευλαβικά, ώστε να κρατήσουμε τα σχολεία μας ασφαλή, ανοιχτά και μακριά από τον κορωνοϊό!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ"