SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Το μήνυμα του Δημάρχου Σκιάθου σε επιτυχόντες και μη των Πανελληνίων Εξετάσεων

2021-08-27 21:34:16
Σήμερα οι μαθητές του Λυκείου του Δήμου μας, που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, έχουν κάθε δικαίωμα να χαμογελούν και να αισθάνονται να τους πλημμυρίζει η χαρά και ευτυχία, βλέποντας να επιτυγχάνουν τον πρώτο μεγάλο στόχο τους, χάρη στον σκληρό αγώνα κα τις προσπάθειές τους, εν μέσω, μάλιστα, μιας ιδιαίτερα δύσκολης συγκυρίας.
Δεν μπορούμε παρά να συμμεριστούμε την χαρά τους και να γιορτάσουμε μαζί τους για τη μεγάλη επιτυχία τους.
Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ένας νέος κύκλος ζωής ανοίγεται μπροστά σας.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς και στους καθηγητές όλων αυτών των παιδιών, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων τους, κατά τη διάρκεια της πανδημίας και όλων των δυσκολιών της.
Όσοι μαθητές, παρά τις προσπάθειές τους, δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι εξετάσεις αυτές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία στην ζωή τους. Είναι απλά μία στάση στη μεγάλη διαδρομή της ζωής τους, όπου οι δοκιμασίες αλλά και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, ο αγώνας διαρκής και οι εξετάσεις καθημερινές, για να διεκδικήσουν και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, εμείς θα είμαστε πάντοτε υπερήφανοι για την καθεμία και τον καθένα από εσάς, για το θαυμάσιο και αξιέπαινο μήνυμα της έντιμης και σκληρής προσπάθειά σας. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει τον αγώνα του για την ανάπτυξη και αναβάθμιση των σχολικών υποδομών δημιουργώντας τις όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για το πολυτιμότερο κομμάτι της κοινωνίας μας.