SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Αρνήθηκε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου την παραχώρηση χώρου για την διεξαγωγή μπαζάρ με σκοπό την ενίσχυση τοπικών φιλοζωικών οργανώσεων

2021-08-18 19:43:32
Την άρνηση ως απάντηση έλαβαν οι διοργανωτές - αιτούντες προς την Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου για την διεξαγωγή έκθεση - μπαζάρ, όπως πριν λίγες ημέρες είχε διοργανωθεί στην Σκόπελο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των τοπικών φιλοζωικών οργανώσεων. Η αίτηση που κατατέθηκε στις 13 Αυγούστου 2021 προς το λιμενικό ταμείο έχει ως εξής : Αξιοτιμοι κυριοι
Αιτουμεθα την ενοικιαση κεντρικου σημειου στο λιμανι της Σκιαθου ωστε να διεξαχθει εκθεση-μπαζαρ προκειμενου μερος των εσοδων να διατεθει στο φιλοζωικο συλλογο Σκιαθου Skiathos cat welfare Association ο οποιος πραγματοποιει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλεια στο νησι καθως επισης και στο φιλοζωικο σωματειο Σκοπελου (Οι δυο φορεις Σκιαθος-Σκοπελος εχουν αψογη συνεργασια).
Στο χωρο θα παραυρεθουν 15(περιπου) παραγωγοι και δημιουργοι με αποτερο σκοπο τη βοηθεια τους απεναντι στο εργο των φιλοζωικων το οποιο ειναι δειγμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ καθως οι τουριστες-επισκεπτες εκτιμουν ιδιαιτερα τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.
Θα θελαμε επισης να προσκαλεσουμε ΔΩΡΕΑΝ το γυναικειο συλλογο Σκιαθου προκειμενου να προωθησει τοπικα προιοντα του νησιου προς οφελος του συλλογου τους.
Επισης θα ηταν χαρα μας αν και εφοσον θελουν,να προβουν σε ενοικιαση περιπτερων και επιχειρησεις απο τη Σκιαθο.
Στο σημειο της εκθεσης-μπαζαρ(αν και εφοσον το επιτρεψετε) θα πραγματοποιηθει και συγκεντρωση τροφων και αλλων αγαθων για ανθρωπους και ζωα που εχουν πληγει απο τις πυρκαγιες των τελευταιων ημερων.
Μερικα απο τα προιοντα που θα συμμετεχουν στην εκθεση-μπαζαρ θα ειναι το γνωστο σε ολους μας φυστικι Αιγινης,τα παστελια ΣΑΟΣ,το εξαιρετικο γλυκο Καμιναδα(αρεσει πολυ στους μικρους μας φιλους) χειροποιητα παιχνιδια και αλλα ακομα προιοντα.
Ευελπιστουμε στην θετικη σας απαντηση.
Με εκτιμηση H απάντηση ήρθε σήμερα από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου και έχει ως εξής: