SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(video) Εγκαινιάστηκε το ΚΔΑΠ "Μagic Planet" στην Σκιάθο από την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή

2021-08-03 16:14:45
Το Κ.Δ.Α.Π. " Magic Planet " στην Σκιάθο στήθηκε με σκοπό να μεταμορφώσει τις ζωές των παιδιών και παράλληλα να εξυπηρετεί τις σύγχρονες απαιτήσεις των γονέων σε όλες τις πτυχές της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης.
Tο Κ.Δ.Α.Π. " Magic Planet " έρχεται να φέρει νέο αέρα στην δημιουργική απασχόληση. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και οι πρωτοποριακές ιδέες θα είναι το εισιτήριο για το ταξίδι σε ένα μαγικό κόσμο. Με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και την εμπειρία στον χώρο δημιουργικής απασχόλησης, δημιουργήθηκε ένας χώρο που θα στεγάσει τα όνειρα των παιδιών και θα αφυπνίσει τα ταλέντα τους. Στο " Μαγικό Πλανήτη" η γνώση γίνεται παιχνίδι και το παιχνίδι γνώση.
https://youtu.be/ZtteiC8ONXQ
Την Δευτέρα 2 Αυγούστου το απόγευμα, το ξεκίνημα έγινε και με κάθε επισημότητα, με τον αγιασμό που τέλεσαι ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σταματάς με την παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, του Δημοτικού Συμβούλου Σκιάθου Παύλου Τασιόπουλου γονέων και μικρών "κατοίκων" του Μαγικού Πλανήτη.
Η κ. Μακρή ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό της: "Είναι μεγάλη η συμβολή των ΚΔΑΠ στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών και ουσιαστικός οπαιδαγωγικός τους ρόλος μέσα από τις δομημένες δραστηριότητες, που προσφέρουν.
Εύχομαι σε αυτό το ξεκίνημά σας να φροντίζετε, πάντα, για το υψηλό επίπεδο και την απαρέγκλιτη ποιότητα των υπηρεσιών σας με στόχο την κοινή μέριμνα και το όραμά μας για τους πολίτες του αύριο! Για τα παιδιά μας!"
Νίκος Τζούμας