SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Μάγος Σανκάρα σήμερα στο Μπούρτζι στις 21.00 το βράδυ

2017-06-28 11:53:38
Αυτό το καλοκαίρι ο Σανκάρα θα βρεθεί με τον δικό του "μαγικό" τρόπο σε όλη την Ελλάδα. Έχει ήδη ξεκινήσει το "The magic man / summer tour 2017 " από την Αθήνα. Σήμερα Πέμπτη 29/6 θα μαγέψει το κοινό του στο νησί του Παπαδιαμάντη την Σκιάθο στο Ανοικτό θέατρο "Μπούρτζι".
Ο Μάγος Σανκάρα γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη. Στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην τέχνη της ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαίσθησης.
Ανήσυχος και τελειομανής ο Σανκάρα σύντομα θα εγκαταλείψει την Αθήνα και θα βρεθεί στην Αμερική. Εκεί με συνεχής σπουδές κυρίως στο Λος Άντζελες και στο Λας Βέγκας, θα καταφέρει σε σύντομο διάστημα να ξεχωρίσει ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη και δίνοντας μια άλλη διάσταση στο χώρο της μαγείας, πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα. Στη συνέχεια η προτάσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Αρχής γενομένης το 2002 όπου εμφανίζεται στην εκπομπή του Star «100% Νύχτες Κωμωδίας» και καταφέρνει να παντρέψει το stand up comedy με τα μαγικάκόλπα. Οι τηλεοπτικές συνεργασίες που ακολούθησαν, πολλές και μεγάλες.
Έχει εμφανιστεί σε μεγάλα νυχτερινά σχήματα όπως στο "Έναστρων" στο πλάι του Νότη Σφακιανάκη , και στο "TEATRO" μαζί με τους Νίκο Κουρκούλη, Κέλλυ Κελεκίδου και Κώστα Καραφώτη . Ενώ το παρόν έχει δώσει και στο θέατρο, μέσα από τη παράσταση «Γελών Λαβέ» του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο Δελφινάριο. Τον Χειμώνα του 2008 ο Σανκάρα γίνεται ο πρώτος Έλληνας μάγος που εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με δική του παράσταση. Είσοδος 8€