SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες&video) ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ : Αλλάζουμε την Θεσσαλία και την Σκιάθο με τα εργαλεία της Ευρώπης

2021-06-27 00:34:46
Ενθουσίασε το κοινό της Σκιάθου το κουαρτέτο "Fortissimo" στη συναυλία που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Ιουνίου 2021, στο λαιμό του Μπούρτζι στα πλαίσια των εκδηλώσεων του προγράμματος «EUchanges Thessaly» για την αναγνωσιμότητα των έργων που συγχρηματοδοτούνται στην Θεσσαλία από την Πολιτική Συνοχής μέσω του ΕΣΠΑ.
Πριν την έναρξη στης συναυλίας έγινε παρουσίαση του προγράμματος «EUchanges Thessaly», αναλύθηκε η έννοια της Πολιτικής Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εγκαινιάστηκε η Έκθεση Φωτογραφίας με αντικείμενο «Η συμβολή των εργαλείων του ΕΣΠΑ στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».
Στην κεντρική ομιλία του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που έχουν υλοποιήθηκαν, υλοποιούνται και σχεδιάζονται στην Σκιάθο και τις Β. Σποράδες μέσω ΕΣΠΑ την προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας, τονίζοντας την σπουδαιότητα των ενεργειών του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας που έχουν φέρει ήδη αποτελεσματικότητα στην λειτουργία του νησιού, τονίζοντας πως θα περάσει στην ιστορία.
Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σποράδων κ. Αθανάσιος Ζλατούδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου κα Ματούλα Παπαδούλια, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσανάκας και Μαθηνός καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα έργα της Έκθεσης Φωτογραφίας, να παρακολουθήσουν βιντεοπαρουσιάσεις των έργων και συνεντεύξεις, να πάρουν στις καρτ ποσταλ με εμβληματικά έργα στη Θεσσαλία μαζί με τα λοιπά δώρα της εκδήλωσης.