SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Βέλγιο - Ελλάδα live στο OPEN: Το δυνατό τεστ της Εθνικής στο δρόμο για τα προκριματικά

2021-06-03 19:46:30
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Βέλγιο, που βρίσκεται στην τελική ευθεία για το Euro, σε μια δυνατή δοκιμασία για τη Γαλανόλευκη πριν από τα κρίσιμα προκριματικά του Μουντιάλ τον Σεπτέμβριο
Εθνική Ελλάδας μετράει τις δυνάμεις της απέναντι στο Βέλγιο που στοχεύει ψηλά στο επερχόμενο Euro. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί προτού ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ, θα αναμετρηθεί με την ομάδα των σταρ του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Το δυνατό φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με το πανίσχυρο Βέλγιο παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, απόψε (3/6) στις 21.45 σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου σε απευθείας σύνδεση με τις Βρυξέλλες.
Τα πλάνα του Φαν 'τ Σχιπ
Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές, ενόψει των δύο αγώνων με Κόσοβο και Σουηδία, που θα γίνουν στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Όπως όλα δείχνουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα παραταχτεί με 4-3-3 απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», στο «King Baudouin Stadium». Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, με τους Μπακάκη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Γιαννούλη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Πιο μπροστά στην τριάδα των χαφ, θα βρίσκονται οι Ζέκα, Μάνταλος και Μπουχαλάκης, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση Μπακασέτας και Μασούρας θα είναι στα άκρα, με τον Παυλίδη στην κορυφή.