SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Δυστύχημα στον ΒΟΑΚ - Νεκρή και η 32χρονη σύζυγος του Νάθαν

2021-05-24 14:54:32
Το τελευταίο κεφάλαιο της τραγωδίας στην άσφαλτο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Μπαλί «γράφτηκε» σήμερα με τον θάνατο της συζύγου του Νάθαν.
Η 32χρονη σύζυγος του Νάθαν παρέμενε σε καταστολή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και οι γιατροί είχαν προχωρήσει σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε νωρίτερα σήμερα όπως μας επιβεβαίωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων.
Ξετυλίγοντας οι αρχές το κουβάρι της υπόθεσης, προκύπτει ότι το ζευγάρι έφυγε από την Ιεράπετρα με προορισμό του τα Χανιά για την αγοροπωλησία ενός οχήματος. Ο Νάθαν και η Σβέτα διανυκτέρευσαν σε χωριό του Αποκόρωνα, ενώ τα χαράματα φέρεται να πήραν τον δρόμο της επιστροφής με την μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα τους. Πλησιάζοντας προς το Μπαλί σε μία αριστερή στροφή του ΒΟΑΚ, καταγράφεται δεξιά εκτροπή της μοτοσυκλέτας, με συνέπεια η μηχανή να απογειωθεί κυριολεκτικά με την «βοήθεια» μιας -ήδη χτυπημένης από άλλο τροχαίο- προστατευτικής μπάρας, με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα να πεταχτεί 35 με 40 μέτρα και να ακινητοποιηθεί σε ένα δένδρο, ενώ ο Νάθαν βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από τον ΒΟΑΚ και η Σβέτα βαριά χτυπημένη σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από τον σύζυγο της.
Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων που βρίσκονται επί του ΒΟΑΚ με σκοπό να το ερευνήσουν, ενώ ήδη στο «μικροσκόπιο» τους βρίσκεται το υλικό από κάμερα ασφαλείας ενός ξενοδοχείου στην περιοχή του Λατζιμά που απέχει περίπου 7 με 10 χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας. Επίσης αν και δεν θεωρείται επικρατέστερο σενάριο, εντούτοις η ΕΛΑΣ εξετάζει και το ενδεχόμενο η μηχανή του 42χρονου να χτυπήθηκε από άλλο διερχόμενο όχημα.