Στην ταβέρνα “Ασπρόλιθος” πραγματοποίησε ο σύλλογος Απανταχού Σκιαθιτών της Αθήνας, την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση του στη Σκιάθο. Η συνάντηση αυτή ήταν ευκαιρία για πολλούς Σκιαθίτες, να βρεθούν και να ξανά θυμηθούν τα παλιά και να κάνουν σχέδια για το μέλλον.

Η Πρόεδρος Μαργαρίτα Πατριτσοπούλου Μουτζούρη, καλωσόρισε όλα τα μέλη και μη του συλλόγου και τους ευχαρίστησε που παρευρέθηκαν για ακόμη μια φορά στην ετήσια συνάντηση τους στη Σκιάθο. Η κυρία Μ. Πατριτσοπούλου Μουτζούρη, τόνισε πως κρίνει αναγκαία την εγγραφή νέων μελών, για την συνέχεια όχι μόνο του συλλόγου αλλά και του έργου που πράττει όλα αυτά τα χρόνια.

«Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος Σκιαθιτών εκτός Σκιάθου εν ενεργεία» ανέφερε η Πρόεδρος του συλλόγου των Απανταχού Σκιαθιτών.

VIDEO ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στην συνάντηση των Σκιαθιτών παραβρέθηκε και ο νέος Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σποράδων, κύριος Αθανάσιος Ζλατούδης, με τον οποίο η Πρόεδρος αλλά και όλοι οι άλλοι παρευρισκόμενοι συζήτησαν για θέματα στα οποία θα μπορούσε να συμβάλλει και η Περιφέρεια για το καλό του Συλλόγου.

Ο κ. Αθανάσιος Ζλατούδης έχοντας αφήσει ανοιχτές τις πύλες συνεργασίας με τον Σύλλογο των Απανταχού Σκιαθιτών επισήμανε την χρησιμότητα του Συλλόγου.

Ρεπορτάζ : Θοδωρής Τζούμας