SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[video&εικόνες] "Όλοι μαζί ...Σκιάθος Καθαρή" ...με εκκίνηση από την παραλία Ελιά

2021-04-11 21:56:23
Ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου 2021 ο μήνας εθελοντικού καθαρισμού για το περιβάλλον στο νησί της Σκιάθου με τίτλο "Όλοι μαζί ...Σκιάθος Καθαρή" ..αλλιώς ! Μήνας εθελοντισμού για το περιβάλλον.
του Νίκου Τζούμα
Πρόκειται για μία εθελοντική πρωτοβουλία από μία ιδέα που γεννήθηκε πριν 16 χρόνια και συνεχίζεται... Φέτος για άλλη μια φορά η πρωτοβουλία και ο Συντονισμός ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Η Σκιάθος” με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου της Λιμενικής Αρχής Σκιάθου και της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού.
Συμμετέχουν σε αυτή τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και συλλογικές, εθελοντικές οργανώσεις και πολίτες ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΙΑ https://youtu.be/x-uIDcj2dqQ Σήμερα το πρόγραμμα άνοιξε οι Φυσιολάτρες Οδοιπόροι Σκιάθου (Φ.Ο.Σ) που καθάρισαν το ρέμα και την παραλία “Λεχούνι” – Περιοχή Κουνίστρα – Νικοτσάρα και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Σκιάθος” με το ΣΕΟ – Κλάδος Πουλιών. Την σκυτάλη παίρνουν την Τρίτη 13 Απριλίου στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμωνα ο Σύλλογος Επαγγελματικών Θαλασσίων Σπορ Χορηγός Επικοινωνίας : Skiathoslife.gr ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ :