SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ενημέρωση και προσφορά βοήθειας για την λειτουργία του Ακτινολογικού Εργαστηρίου προσφέρει ο Δήμος Σκιάθου

2021-02-20 19:53:34
Επιστολή προς τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σκιάθου κ. Ριζοδήμο απέστειλε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας με σκοπό την ενημέρωση αλλά και τον τρόπο να εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε στο Ακτινολογικό Εργαστήριο κατά την διάρκεια της Κακοκαιρίας στις 14 Φεβρουαρίου. Η επιστολή έχει ως εξής :
"Υπόψη Διευθυντή Κέντρου Υγείας Σκιάθου
κ. Γιάννη Ριζοδήμου
Αξιότιμε κύριε Διευθυντά
Με γνώμονα πάντα την εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με το Κέντρο Υγείας, που ειδικά σε αυτή την περίοδο της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης είναι επιβεβλημένη, θα θέλαμε με αφορμή την αδυναμία της λειτουργίας του ακτινολογικού εργαστηρίου, από τη διακοπή ρεύματος, να ενημερωθούμε για τα αίτια που προκάλεσαν αυτή τη δυσλειτουργία.
Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως ο Δήμος Σκιάθου θα σταθεί έμπρακτος αρωγός προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οποίο πρόβλημα υπάρχει και να υποστηρίξει το Κέντρο Υγείας.
Δεδομένου ότι η διακοπή ρεύματος μπορεί να επαναληφθεί, είτε από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως στην περίπτωση αυτή, είτε για άλλους λόγους, είμαστε στη διάθεση σας, να συνεργαστούμε για να μην επαναληφθεί στο μέλλον αντίστοιχο συμβάν.
Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας."
Με εκτίμηση
Θοδωρής Τζούμας
Δήμαρχος Σκιάθου