SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Webinar "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η Επένδυση - Εργαλείο ενός Καταλύματος"

2021-01-25 18:36:25
Το webinar "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η Επένδυση - Εργαλείο ενός Καταλύματος"  μέσα από εικόνες, εστιάζει στις διεθνείς, σύγχρονες τάσεις οπτικής προβολής, που κυριαρχούν πλέον στη παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Με παραδείγματα από υλοποιημένα projects γίνεται αντιληπτό και κατανοητό, γιατί τελικά η φωτογράφηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ίδια την επένδυση. Βήμα - βήμα, θα γίνει ανάλυση της προετοιμασίας και της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί, για μια άρτια οργάνωση φωτογράφισης, με συμβουλές , προτάσεις και tips. Η επιλογή εξειδικευμένου επαγγελματία φωτογράφου, μειώνει σημαντικά το ρίσκο της αποτυχίας και μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, πιάνοντας τους στόχους που έχουν τεθεί, στις πληρότητες και τις κρατήσεις.
Σήμερα οι σύγχρονοι ταξιδιώτες και επισκέπτες αναζητούν όλο και περισσότερο βιωματικές και διαδραστικές εμπειρίες.
Ο φωτογράφος οφείλει να συνδεθεί με το εκάστοτε concept που χαρακτηρίζει μια μονάδα, έτσι ώστε να καταφέρει να αποδώσει τα μοναδικά συναισθήματα και τις εμπειρίες που βιώνει ο επισκέπτης, προκαλώντας του συναισθηματική δέσμευση.
Οι εικόνες που χρησιμοποιούνται για στην τουριστική προβολή, διαδραματίζουν το πιο σημαντικό ρόλο μέσα στο διαφημιστικό υλικό που χρησιμοποιεί, τόσο στην online παρουσία της, όσο και στα προωθητικά έντυπα. Ο σκοπός των παραγόμενων φωτογραφιών, είναι η καταγραφή και η απόδοση των προσωποποιημένων παροχών. Μέσα από αυτές, αναδεικνύεται η βιωματική εμπειρία διαμονής και η αφύπνιση των αισθήσεων του πελάτη. Είναι στην ουσία εκείνα τα πλάνα που του περιγράφετε κάτι ξεχωριστό, στο οποίο έχετε «επενδύσει» για να περάσει μοναδικές στιγμές, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο κατάλυμά σας.
Θέματα που θα αναλυθούν:
-Από την απεικόνιση στην απόλαυση και τη βιωματική εμπειρία -Η αναλογική και η ψηφιακή υπόσταση του ξενοδοχείου -Η επιλογή του φωτογράφου -Τι είναι το storytelling? -Τι είναι τα θεατρικά setups? -Κατηγορίες φωτογραφήσεων - -Ορολογία -Παραδείγματα και εφαρμογές -Η μεγάλη βαρύτητα που έχει το briefing πριν από τη φωτογράφηση -Από την ωραιοποίηση στην παραποίηση – παραδείγματα -Παράγοντες υψηλής και χαμηλής ποιότητας φωτογράφησης -H ιδανική Dream Team ενός φωτογραφικού project -Κατά́ τη διάρκεια της φωτογράφισης -Αμοιβές και κοστολόγια -Editing
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 17:00 - 21:00, 4 ώρες
ΚΟΣΤΟΣ Διαδικτυακή παρακολούθηση: 50,00€ Φοιτητές - Ανεργοι: 40,00e
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ https://www.eventora.com/el/Events/xenodoxiaki_fotografisi ή επικοινωνήστε με: email: openofficevolos@gmail.com τηλ. 2421023099
Διοργάνωση: Open Office Volos