SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σύγχρονο χώρο Γυμναστικής παρέδωσε ο Δήμος Αλοννήσου σε αθλούμενους και Γυμναστές (εικόνες)

2021-01-12 16:06:51
Συνεχίζονται καθημερινά οι δράσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλοννήσου. Στο προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε προμήθεια καινούργιων οργάνων ενδυνάμωσης και επισκευής-φρεσκαρίσματος οργάνων και πάγκων από το παλιό χώρο του γυμναστηρίου που υπήρχε απέναντι από το Δημαρχείο.
Η προμήθεια και εγκατάσταση έγινε από την εταιρεία MATRIX μια από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως πάνω σε επαγγελματικά όργανα γυμναστηρίων.
Ακόμη έχει τοποθετηθεί και λειτουργεί σύστημα πρόσβασης με qrcode έτσι ώστε η αθλούμενοι και γυμναστές να μπορούν να εισέλθουν στο χώρο με το κινητό τους τηλέφωνο ή την κάρτα που θα προμηθεύονται οι αθλητές στην εγγραφή τους, και θα είναι συνδεδεμένη με την συνδρομή τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινότητα των Alonissos Fun(d)Raisers - Raising Funds for Local Causes on Alonissos για την αποκατάσταση των πάγκων από το παλιό γυμναστήριο (βάψιμο-επισκευή καλυμμάτων--special thanks to Craig--), καθώς και για την προμήθεια πετσετών για χρήση όσων αθλητών ξεχάσουν να φέρουν μαζί τους στην προσέλευση στο γυμναστήριο. Θα υπάρχει βεβαίως ένα συμβολικό αντίτιμο για την πλύση κτλ των πετσετών από τους αθλητές που θα κάνουν χρήση.