SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΣΚΟΠΕΛΟΣ : Επίσκεψη Βούλγαρη στα έργα της περιοχής

2020-12-13 16:32:47
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Μπορεί οι διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου σαββατοκύριακα να είναι κλειστές, εμείς οι αυτοδιοικητικοί όμως δεν σταματάμε να εργαζόμαστε.
Σήμερα λοιπόν επισκέφθηκα το λιμάνι Λουτρακίου και διαπίστωσα ότι κάτω από τις οδηγίες και επίβλεψη του ακούραστου Αντιδημάρχου Νίκου Βαφινη έγινε το κλάδεμα των δέντρων, φωταγωγήθηκε η περιοχή της προβλήτας εν όψει των Χριστουγέννων αλλά τελειώνει και η πλακόστρωση του πεζοδρομίου κατά μήκος του αντιβραχιονα που ξεκίνησε από τον Λιμενικό Σταθμό μέχρι το στέγαστρο των επιβατών.
Χθες, Σάββατο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ν. Βαφινη και τεχνικούς υπαλλήλους της ΔΕΥΑ Σκοπέλου επισκεφθήκαμε τον καινούργιο δρόμο Μαρκ-Περιβολιού προκειμένου να μελετήσουμε και να οριστικοποιήσουμε το τρόπο υδροδότησης των εκατέρωθεν του δρόμου σπιτιών, οικοπέδων κλπ.
Είναι ένα έργο που θα εκτελέσει η ΔΕΥΑ Σκοπέλου τώρα που ακόμη ο δρόμος δεν έχει ασφαλτοστρωθεί ούτως ώστε στο μέλλον να μην χρειάζεται να γίνονται τομές στην άσφαλτο. Επίσης έγινε και υψομετρική αποτύπωση του δρόμου για να εντοπίσουμε τα σημεία εκείνα στα οποία χρειάζεται να τοποθετηθούν μειωτές πίεσης του νερού.
Όλα αυτά γίνονται με συνεργασία και συλλογική προσπάθεια που δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία στο μυαλό κάποιων να σκεφτούν.... κάπως αλλιώς.
Σας ευχαριστώ.
Ο έτερος των Αντιδημάρχων Αρ. Βούλγαρης.