Συνεχίζονται τα σχόλια και οι αναρτήσεις για το νικητή του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο) από τα ΜΜΕ και κυρίως από αυτά της Showbiz.

Χθες μόλις ένα από αυτά παρουσίαζε τον Γ. Αγγελόπουλο να έχει αγοράσει μία πανάκριβη μαύρη Mercedes. Το δημοσίευμα βέβαια είναι τελείως ανακριβές αφού το αυτοκίνητο είναι προσφορά της οικογένειας Χαλιβελάκη που δραστηριοποιείται στον τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Αθήνα, την Σκιάθο κ.α

Ο Αλ. Χαλιβελάκης προσφέρει τη Mercedes στο φίλο του Γ. Αγγελόπουλο

Το δημοσίευμα του youweekly.gr έχει ως εξής:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το αυτοκίνητο που αγόρασε μετά τη νίκη του από το Survivor! Είναι ένα…. «τέρας»!

    
AdTech Ad

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor, που έλαβε τις 100.000€.

Ο παίκτης του ριάλιτι με την επιστροφή στην Ελλάδα είναι ο πιο περιζήτητος αυτή την στιγμή, καθώς οι επαγγελματικές προτάσεις που έχει είναι αμέτρητες και τον ζητούν είτε από τηλεοπτικές εκπομπές, είτε από εταιρείες για να διαφημίσει τα προϊόντα τους.

Ο Γιώργος, εκτός από μία πρόταση που έχει πει το «ναι» μέχρι στιγμής, δεν θέλει να βιαστεί μιας και ο ίδιος δεν επιθυμεί τόσο πολύ την δημοσιότητα όπως έχει αποδείξει μετά το παιχνίδι, αφού δεν πηγαίνει σε event, δεν κάνει συνεντεύξεις και προσπαθεί να μην προκαλεί…

Το μόνο που έκανε μέχρι στιγμής ο Γιώργος, κάτι που και ο ίδιος όσο ήταν στο παιχνίδι έλεγε ότι επιθυμεί πάρα πολύ να κάνει, ήταν να αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζουμε αν το αγόρασε ή είναι χορηγία, όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πλέον κυκλοφορεί με ένα «τέρας» – τζιπ Mercedes.