Όμιλος Μουζενίδη: fam trip στη Ρωσία για ελληνικά τουριστικά πρακτορεία

Tαξίδι εξοικείωσης στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη οργάνωσε πρόσφατα ο Όμιλος Μουζενίδη για 20 συνεργαζόμενους τουριστικούς πράκτορες από τη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τη Ρωσία.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού ήταν ιδιαίτερα πυκνό καθώς και οι δυο Ρωσικές πόλεις είναι πολύ πλούσιες σε πολιτιστικούς και θρησκευτικούς θησαυρούς, πανέμορφα πάρκα, επιβλητικά κτίρια και Μουσεία παγκόσμιας κλάσης.

Στην Αγία Πετρούπολη, οι πράκτορες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ανάμεσα στα άλλα τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας Καζάνσκαγια, το Φρούριο και Ναό των Απόστολων Πέτρου και Παύλου, το Ναό-Μουσείο του «Ρέοντος Αίματος» – της Αναστάσεως του Χριστού, το περίφημο Μουσείο Ερμιτάζ, με τους αμέτρητους θησαυρούς, ενώ έκαναν κρουαζιέρα στα πανέμορφα κανάλια και ποταμούς της πόλης.

Στη Μόσχα επισκέφτηκαν την Πλατεία Μανέζναγια, τον Κήπο του Αλέξανδρου, το Κρεμλίνο, την Πλατεία των Ναών του Κρεμλίνου, το μουσείο «Παλάτι Πανοπλιών» του Κρεμλίνου – τμήμα θησαυροφυλακίου, στο οποίο μεταξύ των πολύτιμων εκθεμάτων εκτίθενται τα περίφημα (και αυθεντικά) «Αυγά Φαμπερζέ» κα.

Ένα από τα highlight του ταξιδιού ήταν η συναυλία χορωδιακής μουσικής που παρακολούθησαν στην γκαλερίGlazunov της Μόσχας.

Φυσικά, για πολλές από τις μετακινήσεις τους χρησιμοποίησαν το μετρό της Μόσχας, κάτι που αποτελεί από μόνο του ταξιδιωτική εμπειρία, καθώς θεωρείται από τα ωραιότερα μετρό του κόσμου.

Οι τουριστικοί πράκτορες ταξίδεψαν στη Ρωσία με την Ellinair, την αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη.