Χωρίς Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών ο Δήμος Σκιάθου | ποιοι διεκδικούν τον Αντιδημαρχιακό θώκο |

Χωρίς Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών παραμένει ο Δήμος Σκιάθου για πάνω από 25 ημέρες. Ενώ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην ανανέωση της θητείας του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Κώστα Γιαννίτση, θολό παραμένει το τοπίο αν θα ανανεωθεί η θητεία του πρώην (πλέον) Αντιδημάρχου Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλία Σταμέλου.

Τα ονόματα που ακούγονται και διεκδικούν τον Αντιδημαρχιακό θώκο σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoslife.gr είναι του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΣ Λευτέρη Βιολέττα, του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Μίχα ενώ δεν αποκλείονται να υπάρχουν και εκπλήξεις όπως αυτή του Αποστόλη Πασχάλη που αύριο Τρίτη 21 Μαρτίου εισηγείται το θέμα της Κανονιστικής.

Η καθυστέρηση ορισμού Αντιδημάρχου Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών φαίνεται να δημιουργεί αρκετά προβλήματα όπως τις δημοπρασίες στην παραλία Κουκουναριές, που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν, αφού όπως γνωρίζουμε ο Δήμος έχει το πράσινο φως από την ΕΤΑΔ, ενώ πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και με την έναρξη του Τεχνικού Προγράμματος, αλλά και σε οικονομικές εκκρεμότητες του Δήμου.