ΧΡ. ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΞΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ | Ελάχιστες οι θέσεις που προκήρυξε για το ΕΣΥ |

Οδυνηρή έκπληξη προκάλεσε στους εργαζόμενους του ΕΣΥ και όλους τους πολίτες της Μαγνησίας η προκήρυξη των 1.666 θέσεων από το Υπουργείο Υγείας.

Από τον σχετικό πίνακα φαίνεται ξεκάθαρα ότι για το νομό Μαγνησίας προβλέπονται μόλις έξι θέσεις.

Ο νομός Μαγνησίας, με ένα Νομαρχιακό Νοσοκομείο το οποίο δέχεται τεράστια πίεση, με δύο υποστελεχωμένα Κέντρα Υγείας στα νησιά (Σκιάθος – Σκόπελος), με δύο ορεινά Κέντρα Υγείας (Ζαγορά – Αργαλαστή) που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, με δύο Κέντρα Υγείας χωρίς οδηγούς ασθενοφόρων (Αλμυρός – Σκιάθος) τα οποία ήρθαν στην επικαιρότητα εξαιτίας μεταφοράς τραυματιών σε καρότσες αγροτικών οχημάτων, αυτός ο νομός λαμβάνει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μόλις έξι θέσεις για τη στελέχωση του καταρρέοντος τοπικού ΕΣΥ.

Την ίδια ώρα, στο νομό Λάρισας προκηρύσσονται 25 θέσεις, στο νομό Καρδίτσας 12 θέσεις, ενώ στις εκλογικές περιφέρειες του Υπουργού και του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας (Ρέθυμνο – Χανιά), με σαφώς μικρότερο πληθυσμό από τη Μαγνησία, προκηρύσσονται 15 και 24 θέσεις αντίστοιχα.

Προφανώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θεωρεί ότι το Νοσοκομείο Βόλου και τα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε αγνοεί επιδεικτικά και εξοργιστικά, για μία ακόμη φορά, τη Μαγνησία και τις ανάγκες των πολιτών της. Ευχόμαστε και ελπίζουμε τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ανατρέψουν μία ακόμη αδικία σε βάρος της Μαγνησίας