ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Ένα πολύ όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στήθηκε το πρωί της Πέμπτης μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων. Πολλά δώρα, Άγιο-Βασίληδες, χορούς και τραγούδια και το σημαντικότερο πολύ χαρά στα μικρά παιδιά, περιελάμβανε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά.

Από νωρίς το πρωί ο προαύλιος χώρος του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κατακλύστηκε από παιδιά και γονείς, υπό τους Χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αλμυρού.

Η πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση διανθίστηκε από το χορευτικό τμήμα της Πολιτιστικής Εστίας Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ίωνες» που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς που συνηθίζονται την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ μικρά παιδιά έψαλαν τα κάλαντα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας κ.κ. Κίτσιο και Χατζόπουλο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Χαλέβα, Καλτσογιάννη, Κοπάνα, Ιγγλέση να μοιράζουν δώρα σε όλα τα παιδιά, να ευχαριστούν όλους όσοι στήριξαν αυτή την πολύ επιτυχημένη εορταστική εκδήλωση και να εύχονται σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κ. Μπουκώρος, η τέως Υφυπουργός κ. Χρυσοβελώνη, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών, σωμάτων ασφαλείας, φορέων και συλλόγων.

Η εν λόγω εκδήλωση ήταν η συνέχεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών στο Ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ του Βόλου, όπου η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Εκδηλώσεις που έχουν γίνει θεσμός για τη Μαγνησία, με τους φορείς και τους πολίτες της Μαγνησίας να τις στηρίζουν έμπρακτα με την πολυπληθή παρουσία τους, αναγνωρίζοντας την προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις της η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «διοργανώσαμε μια πολύ όμορφη εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά της Μαγνησίας. Αυτές οι ημέρες είναι ημέρες χαράς για όλα τα παιδιά και θέλουμε ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων να σκορπίσουμε χαμόγελα και πολλά δώρα. Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας χρόνια πολλά και καλή χρονιά».