Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου/Λυκείου Σκιάθου, έπειτα από ενέργειες του Δημάρχου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρη Γιολδάση.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σ.Ε Β’θμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Γιολδάσης

Μετά από σύντομες διαδικασίες ολοκληρώθηκαν οι επιδιορθώσεις των περιμετρικών παρτεριών στον προαύλιο χώρο, για την καλύτερη αισθητική εικόνα του σχολείου αλλά και για την υγιεινή του χώρου, μιας και οι ακαθαρσίες που βρίσκονταν μέσα στα παρτέρια είχαν γίνει συνήθεια στο βλέμμα των μαθητών.

 

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες : Θοδωρής Τζούμας

Αξιοσημείωτη ήταν και η κατασκευή ράμπας στην είσοδο της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων, για τα ΑΜΕΑ ή για κάποιο επείγον περιστατικό που μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει σε ένα χώρο που φιλοξενεί ένα τέτοιο αριθμό ατόμων. Συγκεκριμένα η κατασκευή θα τελειοποιηθεί με την τοποθέτηση κάγκελων, όπως προϋποθέτει η νομοθεσία, εντός των ημερών.

H ειδική ράμπα ΑμεΑ για πρόσβαση στο χώρο των Εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έδωσε ο κ. Δημήτρης Γιολδάσης, επρόκειτο να τοποθετηθούν παγκάκια στον νέο ανακατασκευασμένο χώρο, καθώς και κάδοι απορριμμάτων.

«Εργασίες με σκοπό όχι μόνο την συντήρηση αλλά και την αναβάθμιση του προαύλιου χώρου και του κτηρίου του σχολείου δεν σταματούν εδώ» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Γιολδάσης.

Τα θερμά ευχαριστία μας εξέδωσε ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Γιολδάσης προς τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Πρεβεζάνο για την άμεση υλοποίηση του έργου.