Με μεγάλη επιτυχία όπου τη χαρακτήρισε η άψογη διοργάνωση, πραγματοποιήθηκε εταιρική εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας – απολογισμού / πεπραγμένων 2018 & προοπτικών /στόχων 2019, στο ξενοδοχείο park.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, καθώς και δύο επίσημοι προσκεκλημένοι, ο Κος Πολύζος Σωτήρης (Γενικός Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού TRT) και ο Κος Δανός Βασίλης (Εκδότης της εφημερίδας Θεσσαλία), οι οποίοι βραβεύθηκαν από τη διοίκηση (Κο Δημήτρη & Γιάννη Καραγιάννη) για την πολύχρονη συνεργασία & στήριξή τους προς την εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις  των πρώτων συμβούλων επένδυσης ακινήτων σε παραγωγή για το 2018, καθώς και άλλων συνεργατών αναφορικά με την πιο ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών για το 2018.

Εν συνεχεία ακολούθησε ομιλία του Broker & ιδιοκτήτη της RE/MAX Δομή Κου Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος ανέλυσε τον οικονομικό απολογισμό της εταιρείας για το τρέχον έτος, καθώς και τα πεπραγμένα του ίδιου έτους, τα οποία ήταν ουκ ολίγα.

Ενδεικτικά, όπως ανέφερε Ο Κος Καραγιάννης το 2018 ήταν μία χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, διότι έλαβε χώρα η μετεγκατάσταση των κεντρικών γραφείων της σε νέους υπερσύγχρονους χώρους στο κτίριο της τραπέζης Πειραιώς επί της Κ. Καρτάλη 1, η ίδρυση του νέου υποκαταστήματος της εταιρείας στη Σκιάθο, το οποίο ανοίγει νέους ορίζοντες στις Σποράδες στον τομέα των κτηματομεσιτικών, το νέο διοικητικό οργανόγραμμα της εταιρείας το οποίο αυξήθηκε κατά πολύ εντός του 2018, καθώς και τη μεγάλη εισροή νέων συνεργατών.

Ο Κος Καραγιάννης συνέχισε την ομιλία του αναλύοντας τους στόχους και τις προοπτικές για το 2019, μεταδίδοντας ελπιδοφόρα μηνύματα προς τους συνεργάτες του, με αφορμή και τα τελευταία του ταξίδια στο εξωτερικό όπου συμμετείχε σε Elite Summit Broker Meetings της RE/MAX Europe, λόγω της κατάταξής της εταιρείας μας στα 100 καλύτερα γραφεία RE/MAX σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Την εκδήλωση έκλεισαν κάποια από τα στελέχη της εταιρείας, όπου ανέλυσαν τις προοπτικές των τομέων στους οποίους προϊστανται και εν συνεχεία ακολούθησε εταιρικό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.