Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Φλόριντα : Τεράστιος αλιγάτορας κάνει βόλτα σε γήπεδο γκολφ

Φλόριντα : Τεράστιος αλιγάτορας κάνει βόλτα σε γήπεδο γκολφ

Αλιγάτορας σε μέγεθος… Γκοτζίλα εθεάθη να κόβει βόλτες σε γήπεδο γκολφ στη Φλόριντα.
Δεν είναι σπάνιο το θέαμα των αλιγατόρων στην πολιτεία της Φλόριντα, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς καθώς ένα κτήνος σε μέγεθος… Γκοτζίλα εθεάθη να κόβει βόλτες σε γήπεδο γκολφ.

Την περασμένη Τετάρτη, το θηρίο αυτό εισέβαλε στο Valencia Golf & Country Club στη Νάπολη της Φλόριντα, κατά τη διάρκεια της τροπικής καταιγίδας Έτα.

Ο συγκεκριμένος αλιγάτορας, μάλιστα, φαίνεται πως έψαχνε για τροφή, οπότε σίγουρα δεν θα ήταν και ευχάριστο να τον πετύχει κάποιος μπροστά του εκείνη την ώρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

Είναι πραγματικός αυτός ο αλιγάτορας;

Ο αλιγάτορας αυτός είναι πραγματικά τόσο μεγάλος που πολλοί αναρωτήθηκαν αν ήταν αληθινό το βίντεο που τον κατέγραψε.

Για να λυθεί αυτή η απορία, το BBC επιστράτευσε μέχρι και ειδικό στα ερπετά για να αποφανθεί για τη γνησιότητα του βίντεο.

«Όταν είδα για πρώτη φορά αυτόν τον μεγάλο αλιγάτορα να περπατά χαρωπός στο γήπεδο γκολφ, δεν μου έκανε καμία έκπληξη», λέει ο Τζέιμς Νίφονγκ, από το πανεπιστήμιο της Φλόριντα που είναι αυθεντία στους αλιγάτορες. «Βλέπουμε συνέχεια τόσο μεγάλους αλιγάτορες στη Φλόριντα».

«Νομίζω πως το βίντεο έγινε viral επειδή οι άνθρωποι δεν βλέπουν συνήθως έναν αλιγάτορα να περπατά. Όταν το κοινό βλέπει έναν αλιγάτορα είναι μέσα στο νερό, και βλέπετε μόνο την κορυφή του κεφαλιού και τα μάτια. Όταν βγαίνουν από το νερό βλέπετε πόσο εντυπωσιακό είναι το μέγεθός τους.»

«Όπου υπάρχει νερό στη Φλόριντα υπάρχουν και αλιγάτορες. Από την μικρότερη λακκούβα με νερό, έως τις μεγάλες λίμνες και τους ποταμούς. Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι βασικά δεινόσαυροι. Είναι εδώ περίπου 30 εκατομμύρια χρόνια. Ζουν και αυτοί εδώ, είναι οι γείτονές μας και πρέπει να τους σεβόμαστε και να τους δίνουμε χώρο»