Για όσους δεν με γνωρίζουν προσωπικά ονομάζομαι Αποστόλης Καντόλας και γεννήθηκα το 1995 στο Βόλο οπού και μεγάλωσα. Η πρώτη μου επαφή με την ενασχόληση με τα κοινά ήταν μέσω της οικογένειας μου, η οποία ανέκαθεν ασχολούταν με την τοπική Αυτοδιοίκηση στην πόλη μας. Έπειτα το 2013 πέρασα στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Αλεξάνδρειου Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης όπου και είχα την τύχη να ασχοληθώ με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην μεγαλύτερη πανελλαδικά οργάνωση, αυτή της ΔΑΠ-ΝΦΚ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Τις χρονιές 2014-2015 διετέλεσα Εκπρόσωπος Σπουδαστών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, όπου και διαπίστωσα την απτή χρησιμότητα της οργάνωσης στην καθημερινότητα των σπουδαστών.

Δυστυχώς, στα εικοστά μου γενέθλια ένα ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή μου, στάθηκε εμπόδιο στην ενεργή ενασχόλησή μου με τα κοινά. Η πλήρης ανάρρωση μου διήρκεσε δύο χρόνια και δεν ήταν παρά λίγους μήνες αργότερα όπου ήρθα σε επαφή με την οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Βόλου η οποία μου έδωσε το έναυσμα να προσπαθήσω ξανά.
Η ζεστή οικογένεια της ΟΝΝΕΔ Βόλου με έκανε να θυμηθώ την αγάπη μου για προσφορά και ευθύνη.

Ανέκαθεν θεωρούσα ότι στο τέλος της ημέρας αν κάτι δεν έγινε, αν κάτι δεν καταφέραμε, φταίμε εμείς και κανένας άλλος.
Και ανέκαθεν έβρισκα την χαρά της προσφοράς ασύγκριτη ως συναίσθημα.
Οραματίζομαι μια ΟΝΝΕΔ υπερήφανη όχι μόνο για τις δάφνες του παρελθόντος αλλά περισσότερο για το σύγχρονο της εαυτό.
Με πρώτη ύλη την αγάπη για το Βόλο και πολύ όρεξη για ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία θέτω λοιπόν τον εαυτό μου υποψήφιο για την ΟΝΝΕΔ Βόλου στις επερχόμενες Νομαρχιακές εκλογές της ΟΝΝΕΔ.
Κοιτάζω όλα τα μέλη της οργάνωσης με καθαρό βλέμμα και τους ζητάω να μου δώσουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσω αυτό που τόσο αγαπώ, την Οργάνωση μας.
Στις 16.02.2020 λοιπόν, σας περιμένω όλους και όλες στην κάλπη!
Καντόλας Θ. Αποστόλης
Υποψήφιος ΟΝΝΕΔ ΔΗΜ.ΤΟ Βόλου.