Αγαπημένοι μου συμπολίτες Σκιαθίτισες και Σκιαθίτες, όλοι με γνωρίζετε. Μεγαλώνω τα παιδιά μου στο νησί και από το 1985 δραστηριοποιούμαι στην αγορά του.

Εννέα χρόνια δούλεψα σε Τουριστικό γραφείο σε τμήματα κρατήσεων και προβολής του νησιού και εδώ και 25 χρόνια ανελλιπώς δραστηριοποιούμαι στο τομέα του εμπορίου, γνωρίζοντας έτσι πολλά από τα προβλήματα της τοπικής αγοράς.

Με τους περισσότερους από εσάς έχουμε καθίσει συζητώντας για ώρες για τις παροχές που έχουν τα παιδιά μας , την ιατρική περίθαλψη , την ελλιπή σύνδεση του νησιού μας με την χερσαία Ελλάδα και άλλα πολλά. Το σύνηθες στις συζητήσεις μας ήταν να καταθέτει ο καθένας μας τους προβληματισμούς του για τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, για την ποιότητα της ζωής μας στο νησί και την ανάπτυξη του, αλλά πάντα αυτό που κυριαρχούσε ήταν η αγωνία για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας και της Σκιάθου μας.

Αγαπημένοι μου συντοπίτες , εγώ η Αλεξία Γλυμπάτσα, που είμαι ένας από εσάς, που ζω ολοχρονίς στο νησί που γεννηθήκαμε και μεγαλώνουμε τις οικογένειες μας, μετά από πολλή σκέψη και αγωνία για το μέλλον αποφάσισα να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές και να συμπράξω με τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ» με αρχηγό τον Νικόλαο Πλωμαρίτη .
Η επιλογή μου , να συμπορευτώ με τον Νικόλαο Πλωμαρίτη και την ομάδα του, είναι γιατί ανάμεσά τους υπάρχουν άτομα που έχουν ξανασχοληθεί με τα κοινά και μπορούν την επόμενη μέρα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις του Δήμου μας και να διαχειριστούν τα προβλήματά του.
Αποφάσισα να συστρατευτώ με την παράταξη «ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ» και για τα νέα πρόσωπα που με την ενέργεια , τις ιδέες τους και τον ενθουσιασμό τους θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία αυτών που γνωρίζουν τη λειτουργία του δήμου και να δώσουμε στο νησί μας αυτά που του αξίζουν. Ένα οργανωμένο νησί για να το απολαμβάνουν πρώτα αυτοί που το ζουν και το πονάνε καθημερινά, αλλά και οι επισκέπτες του, οι τουρίστες , έτσι ώστε να έρχονται και να ξανά έρχονται.

Απευθυνόμενη σε όλους εσάς, που αγαπάτε το νησί μας, είτε είστε μόνιμοι κάτοικοι, όπως είναι η οικογένεια μου, ή επιχειρηματίες – επενδυτές που εκτιμήσατε και αγαπήσατε την Σκιάθο μας, ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να στηρίξετε την υποψηφιότητα του Νικόλαου Πλωμαρίτη και να ψηφίσετε τον άνθρωπο που έχει στο ιστορικό του υλοποιημένα 63 έργα στις προηγούμενες θητείες του.

Με εκτίμηση

Αλεξία Γλυμπάτσα