ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Από τους πρώτους δήμους της χώρας, ο Δήμος του Βόλου, προχώρησε σήμερα στην υπογραφή των νέων συμβάσεων, διάρκειας μέχρι 31 Μαρτίου 2018, με τους 80 εργαζομένους, διασώζοντας έτσι τις θέσεις εργασίας τους και διασφαλίζοντας παράλληλα την αναγκαία ποιότητα στις παρεχόμενες, προς τους πολίτες, υπηρεσίες.

Η Δημοτική Αρχή σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, με τις πολυήμερες κινητοποιήσεις, χειρίστηκε με υπευθυνότητα το θέμα, στάθηκε με ευαισθησία στο πλευρό των εργαζομένων, αλλά και μερίμνησε ώστε η όχληση των πολιτών του Βόλου, την ώρα που όλη σχεδόν η υπόλοιπη χώρα υπέφερε, να είναι η ελάχιστη δυνατή.

Ετσι μετά την νομοθετική ρύθμιση που έφερε η Κυβέρνηση η Δημοτική Αρχή, χάρις και στη συνετή και χρηστή διαχείριση των οικονομικών της πόρων, βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να προχωρήσει στην υπογραφή των νέων συμβάσεων, δίνοντας στους εργαζομένους τον απαραίτητο χρόνο για να ενταχθούν στις διαδικασίες για την οριστική πρόσληψή τους μέσω ΑΣΕΠ και απομακρύνοντας τον εφιάλτη της ανεργίας και της φτώχιας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που οι εκπρόσωποι του πιο παλαιοκομματικού και αναχρονιστικού κομματικού της κοινωνίας μας, επιχειρεί και πάλι με ίντριγκες και σκοτεινές, άθλιες μεθοδεύσεις να ποδηγετήσει και να χειραγωγήσει τους πολίτες, με τη διαμόρφωση μιας εικονικής πραγματικότητας.

Οι πολίτες, ωστόσο, που υπέφεραν και εξακολουθούν να υποφέρουν από τις πρακτικές όλων αυτών, που αμετανόητοι εξακολουθούν την επιχείρηση εξαπάτησης και παραπλάνησης και σε αγαστή συνεργασία με τα τοπικά δημοσιογραφικά σκουπίδια, ονειρεύονται απονομές και κληρονομιές χρισμάτων και αξιωμάτων, δεν είναι πρόβατα και έχουν αντιληφθεί τον προκλητικό, χυδαίο και παρασιτικό ρόλο τους.

Την ώρα που οι εκπρόσωποι της πολιτικής και κοινωνικής σαπίλας, σε ολιγομελείς παρεούλες, συσκέπτονται για να βρουν τρόπους να μοιράσουν λάφυρα, οι υγιείς κοινωνικές δυνάμεις, δηλαδή η μεγάλη πλειονότητα, συντάσσονται με τη Δημοτική Αρχή, οδηγώντας το Βόλο μπροστά, όπως τον θέλουν και τον ονειρεύονται οι πολίτες του. Τα έργα μιλούν από μόνα τους.