Μεγάλη έκπληξη δοκίμασα βλέποντας την συνέντευξη του Δημάρχου Σκιάθου και Προέδρου του νεοσύστατου Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σκιάθου, καθώς και του Αντιπροέδρου του ίδιου οργανισμού κ. Μίχα Δημήτρη να γίνονται αυτόκλητοι συνήγοροι του καλλιτέχνη κ. Πανταζή σε κριτική που άσκησε ο Δημοσιογράφος του SkiathosLife.gr

Θα ήθελα να πω και εγώ ως Σκιαθίτης ότι, είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να κάνει κριτική σε αποφάσεις θεσμικών οργάνων, εκτός και απαγορεύεται πια η κριτική για τον κ. Πρεβεζάνο και τους συνεργάτες του, αν πραγματικά το πιστεύουν αυτό πλανώνται πλάνην οικτράν.

Όσο αφορά την αξία του κ. Πανταζή ας αφήσουν τον κόσμο να έχει την γνώμη του, την άποψη του. Στην ουσία δεν υπερασπιζόταν τον καλλιτέχνη αλλά τις δικές του κάκιστες αποφάσεις και επιλογές.

Όσον αφορά τον κ. Μίχα που τόλμησε να αναρωτηθεί αν οι Σκιαθίτες είμαστε ποιοτικότεροι από τους υπολοίπους κατοίκους των νησιών που αναφέρατε ΝΑΙ και φυσικά είμαστε.

Εμείς κ. Μίχα είμαστε κληρονόμοι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, του Αλέξανδρου Μωραϊτίδη, του παπα-Γιώργη Ρήγα, του Χρήστου Β. Χειμώνα, του Ζήση Οικονόμου, του Γιάννη Φραγκούλα και άλλων Σκιαθιτών μεγάλων λογοτεχνών και ανθρώπων των τεχνών.

Τώρα κ. Μίχα για εσάς αυτά είναι ψιλά γράμματα και δισανάγνωστα. Τι να κάνουμε !!!

Αυτά προς το …παρόν

Υ.Γ Αν θέλετε κ. Μίχα να μην κριτικάρει κανείς τις αποφάσεις σας, πληρώστε τις 66.000 που θα στοιχίσει το πανηγυράκι από τον δικό σας κουμπαρά !!! και όχι από τα χρήματα των Σκιαθιτών

[*] Ο Δημήτρης Πασχάλη είναι πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου