Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Τρία χρόνια από τον άδικο χαμό της πολυαγαπημένης κόρης,αδερφής,φίλης, συναδέλφου και όμως τίποτα δεν έχει αλλάξει στις καρδιές των δικών της ανθρώπων. Το κενό παραμένει,το παράπονο, η αδικία. Όλα ακόμη τόσο νωπά στην καρδιά , στην καθημερινότητα.

Σε κάθε στιγμή της οικογένειας πάντα μια απώλεια. Μεγάλη απώλεια και για την μεγάλη οικογένεια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας,που στερείτε το σθένος, τη τιμιότητα και το λυτρωτικό χαμόγελο μιας αξιόλογης συναδέλφου,που στα λίγα χρόνια, δυστυχώς, που πρόσφερε τις υπηρεσίες του λειτουργήματος που επιτελεί ο Έλληνας Αστυνομικός, έδωσε δείγματα γραφής των απεριόριστων δυνατοτήτων της. Ένας άνθρωπος αξιέπαινος και αξιαγάπητος που η απουσία του είναι αισθητή τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό της περιβάλλον.

Η απώλεια της τεράστια για όλους, εξίσου όμως τεράστια η κληρονομιά και η παρακαταθήκη που αφήνει σε όλους τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους που είχαν την τύχη και την ευλογία να γευτούν την απεριόριστη καλοσύνη και το γεμάτο αισιοδοξία και ομορφιά, πλούσιο χαμόγελο της.

Στερώντας λοιπόν ο Θεός από όλους μας την αγγελική σου φυσιογνωμία και την καλοσυνάτη σου παρουσία, προτιμώντας, προστατεύοντάς σε από την κενότητα και κακία του μάταιου ετούτου κόσμου,να σε πάρει κοντά του, από εκεί ψηλά που μας θωρείς αγαπημένη μας ΕΛΕΝΗ άκου: ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.