Το SKIATHOSLIFE και το ΕΥ ΖΗΝ σας κόβουν… το τσιγάρο | ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Βαϊτσαράς και το ΕΥ ΖΗΝ προσφέρει στους αναγνώστες του skiathoslife.gr πρόγραμμα για την διακοπή καπνίσματος με Ολιστική Προσέγγιση .

Όπως αναφέρει το πρόγραμμα περιλαμβάνει οχτώ συνεδρίες ηλεκτροβελονισμού ή πιεσοθεραπείας και δώρο μία συνεδρία ομοιοπαθητικής , επίσης αν κάποιος επιλέξει να προπληρώσει το πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος από την αρχική τιμή των 280€ θα έχει έκπτωση 50€ , το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 26 Νοεμβρίου 2019 και θα λήξει στις 20 Δεκεμβρίου 2019 .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσωπικές συνεδρίες και όχι ομαδικές , τα ραντεβού θα είναι δυο με τρείς φορές την εβδομάδα σε ώρες και μέρες που θα επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι .
Σημαντικά στοιχεία δείχνουν ότι σύντομα απαλλάσσονται της επιθυμίας για κάπνισμα όπως και με την συνδρομή της ομοιοπαθητικής να υποστηρίζονται σε περίπτωση στέρησης , αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον με την προηγμένη ομοιοπαθητική δεν χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος να κόψει τον καφέ ή διατροφικές συνήθειες όπως γίνονταν παλιά όπως (αυτό ισχύει για κάθε χρήση της ομοιοπαθητικής εκτός ορισμένων περιπτώσεων )και ότι θα έχουν συνεχή υποστήριξη .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο 6983319644 ή να στείλουν email στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες και να αναφέρουν ότι το διάβασαν στο skiathoslife.gr
Πληροφορίες προγράμματος
www.efzin.org
ΕΥ ΖΗΝ Υπηρεσίες εναλλακτικών Θεραπειών
Κωνσταντίνος Βαϊτσαράς / 6983319644