Νέα εποχή Internet για το σπίτι με ταχύτητες που φτάνουν τα 100Mbps.

Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία COSMOTE Home Speed Booster
απελευθερώνει τη δύναμη του COSMOTE Home Double Play που έχεις στο σπίτι.

Για πρώτη φορά, μια υπηρεσία συνδυάζει τις ταχύτητες σταθερής και κινητής που είναι διαθέσιμες στο σπίτι σου και ενισχύει την ταχύτητα του σταθερού Internet με τις ταχύτητες του mobile Internet. Η σταθερή σου σύνδεση μπορεί να ενισχυθεί ακόμα και με ταχύτητες έως +60Mbps μέσω COSMOTE 4G, φτάνοντας σε τελικές ταχύτητες που φτάνουν έως 100Mbps στην περίπτωση μιας VDSL σύνδεσης 50Mbps, για να σερφάρετε πολλοί ταυτόχρονα, να βλέπεις βίντεο σε υψηλή ανάλυση, να κάνεις download αλλά και upload σε μεγάλα αρχεία χωρίς καθυστερήσεις.

 Πώς λειτουργεί
  • Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Hybrid Access, το ασύρματο Router που συνοδεύει την υπηρεσία, όταν το bandwidth του σταθερού δικτύου φτάσει στα όρια της ταχύτητάς του, ενεργοποιεί τη σύνδεση Κινητής ενισχύοντας τη συνολική ταχύτητα στο σπίτι.
  • Αυτό που χρειάζεται για τη χρήση της υπηρεσίας COSMOTE Home Speed Booster είναι να υπάρχει πρόγραμμα COSMOTE Home Double Play 24 και άνω, ικανοποιητικό σήμα 3G/4G COSMOTE και ο κατάλληλος router, που παρέχεται με την αγορά της υπηρεσίας.

    Αν θέλετε την υπηρεσία COSMOTE Home Speed Booster στείλτε email : [email protected] με το ονοματεπώνυμο περιοχή και τηλέφωνο επικοινωνίας σας.