Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο club στην Σκιάθο, συνώνυμο της απόλυτης διασκέδασης και του καλοκαιρινού clubbing είναι το BBC. Από το 1979 μέχρι σήμερα αποτελεί την κορωνίδα της καλοκαιρινής διασκέδασης στο νησί!

 

Στην όμορφη Σκιάθο φέτος κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα ο Γιώργος Καβακάκης. Το μοντέλο (έπαιζε επαγγελματικά μπάσκετ, όταν του έκαναν πρόταση να ασχοληθεί με το modelling), αναλαμβάνει  τα ινία ενός από τα μεγαλύτερα κλαμπ του νησιού,  το BBC – Arena. Είναι ένα club το οποίο πρωτοστατεί στον τομέα της ψυχαγωγίας εδώ και χρόνια και θεωρείται ότι είναι το καλύτερο club στη Σκιάθο και από τα καλύτερα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

 

 

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση και ένα πολύ όμορφο περιβάλλον είναι εγγύηση ότι οι νύχτες σας στο νησί της Σκιάθου θα σας μείνουν αξέχαστες. Δίνει το δικό του σήμα κατατεθέν της νυχτερινής διασκέδασης και το οποίο σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε.

Οι εμφανίσεις μεγάλων τραγουδιστών, αλλά και διαφόρων events καθ΄ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού έχουν ήδη ξεκινήσει και το BBC-Arena έχει βάλει φωτιά στις νύχτες. Ο κόσμος που βρίσκεται στο νησί της Σκιάθου δίνει το παρόν κάθε βράδυ και τα βράδια αυτά δύσκολα ξεχνιούνται…

 

Το Grand Opening του έγινε το Σάββατο 15 Ιουλίου με την εμφάνιση του Γιώργου Σαμπάνη να ξεσηκώνει το πλήθος…

 

Το επόμενο live ήταν του Γιώργου Παπαδόπουλου, την Παρασκευή 21 Ιουλίου, με το κοινό να τραγουδάει, μαζί του, όλες του τις επιτυχίες και το party να μην σταματά…

 

 

Τα δυνατά live συνεχίζονται στο BBC Club…

 

ΚΕΡΑΣΙΑ ΤΣΙΚΟΥΝΑ – Skiathos Life