Μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση και για 2η συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία έκθεση ακινήτων ARExpo 2020 (Athens Real Estate ΕXPO 2020) είναι εδώ!

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 15 έως τις 17 Μαΐου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

Φέτος, η έκθεση θα φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους εκθέτες από κλάδους σχετικούς με τα ακίνητα, ώστε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες εξειδικευμένες λύσεις και ενημέρωση για όλα τα νέα trends στην αγορά του Real Estate στους επισκέπτες μας από Ελλάδα και εξωτερικό.

Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών από το εξωτερικό, τόσο με τις κατάλληλες συνεργασίες όσο και με διαφημιστική προβολή στα κατάλληλα κανάλια, αφουγκραζόμενοι μία ανάγκη της αγοράς.

Από την Σκιάθο 

Από την Σκιάθο στην έκθεση έχει δηλώσει την παρουσία του το Κτηματομεσιτικό Γραφείο AVERTO που βρίσκεται στον χώρο από το 2008 με :

Κτηματομεσιτικές υπηρεσίες
———-Πωλήσεις———-
Ακίνητα – Ξενοδοχεία – Σπίτια –
Κτήματα – Οικόπεδα – Καταστήματα
———-Ενοικιάσεις———-
Γκαρσονιέρες – Μονοκατοικίες – Διαμερίσματα –
Ξενοδοχεία – Καταστήματα
———————————————————–
Ανταλλαγές Ακινήτων – Οικόπεδα – Κτήματα –
Διαμερίσματα – Σπίτια – Εκτιμήσεις Ακινήτων –
Καταστήματα – Πακέτα Διαχειρίσεις Ακινήτων

Το AVERTO Real Estate θα διαθέτει δικό του περίπτερο όπου οι πελάτες του θα προβάλλονται, σε οθόνη ενώ θα είναι πολλά τα οφέλη τους από αυτή την κίνηση. Όσοι επιθυμούν το ακίνητό τους να γίνει γνωστό πως είναι προς πώληση μπορούν να επικοινωνήσουν :

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Σταθ. 2427021052
Κιν. 6976799742