Η συνέντευξη τύπου για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Σκιάθου (και όχι του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού) ολοκληρώθηκε χθες και όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο λόγος ήταν ΕΝΑΣ… να «μαλώσουν» το SkiathosLife.gr

Άλλωστε το πρόγραμμα των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων είχε ήδη ανακοινωθεί την προηγούμενη ημέρα μέσα από Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου.

Θα πρέπει όμως σιγά σιγά (αν πρόκειται να απαντούν) να βρίσκουν χρόνο για συνεντεύξεις τύπου που θα παρευρίσκονται ΟΛΑ τα ΜΜΕ του τόπου μας και δεν είναι μόνο δύο.

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο ερώτημα: Ο Δήμαρχος όπως θα δείτε και στο βίντεο (αλλά το αναφέρει και συχνά πλέον) τονίζει πως μπορεί πλέον να κάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις αφού ιδρύθηκε το Νομικό Πρόσωπο (Οργανισμός) Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας και έτσι, μετά από 3μιση ολόκληρα χρόνια βγαίνει από το Πολιτιστικό τέλμα το νησί….

Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή. Την χρηματοδότηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων την κάνει ο ίδιος ο Δήμος και όχι το νέο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας ,όπως διατείνεται ο ίδιος, και αυτό γιατί :

1ον Το Νομικό Πρόσωπο δεν έχει ΦΕΚ

2ον Για τον παραπάνω λόγο δεν υφίσταται ακόμα

3ον Δεν έχει συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού

4ον Για τους παραπάνω λόγους συνεδρίασε και αποφάσισε για το κονδύλι των εκδηλώσεων το Δημοτικό Συμβούλιο

Άρα τα προηγούμενα 3μιση χρόνια που ο Δήμος δεν έκανε σχεδόν τίποτα σύμφωνα με αυτά που ο ίδιος ο Δήμαρχος ανέφερε (αλλά κάτι λίγα και πρόχειρα) δεν είχε να κάνει με την χρηματοδότηση των εκδηλώσεων, αλλά με την έλλειψη βούλησης να γίνονται Πολιτιστικές και Αθλητικές δραστηριότητες. Άλλωστε ο κ. Κωνσταντόπουλος πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού & Αθλητισμού (αλήθεια την καταργήσατε ;;;) έλεγε στο Δημοτικό Συμβούλιο πως δεν είχε καμία οικονομική βοήθεια και πως έτρεχε ο ίδιος προς άγρα χορηγών.

Μήπως τελικά όλα είναι προεκλογικά ;;; γιατί σωστά μεν αναφέρατε στην Συνέντευξη Τύπου πως θα είστε η δημοτική αρχή και του επόμενου καλοκαιριού, αλλά με τι ψυχολογία να κάνεις εκδηλώσεις αν έχεις χάσει τις εκλογές;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: