ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΕΠΑΙΝΟ ΣΤΗ “SPYROU HOTELS”

spyrou-hotelsΗ «Spyrou Hotels», ενεργός υποστηρικτής της δωρεάν οδοντιατρικής εξέταση σε μαθητές της Σκοπέλου, έλαβε έπαινο από Το Χαμόγελο του Παιδιού. «Με μεγάλη σεμνότητα και σεβασμό δεχόμαστε αυτή την αναγνώριση από Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής της Spyrou Hotels και Spyrou Philoxenia, συμπληρώνοντας: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ απαραίτητη. Η πρωτοφανής οικονομική κρίση δεν πρέπει να μετατραπεί σε Κοινωνική Κρίση.  Η “Spyrou Hotels” και “Spyrou Philoxenia”, με όσες δυνάμεις διαθέτει, υιοθετεί δράσεις που έχουν σαν πυρήνα τον άνθρωπο και το περιβάλλον».

smileofthechildlogoΤον Οκτώβρη, η κινητή οδοντιατρική μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού μαζί με μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας πρόσφεραν δωρεάν οδοντιατρική εξέταση σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Νοτίου Πηλίου και Βορείων Σποράδων.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στο νησί, η «Spyrou Hotels» πρόσφερε διαμονή στους επισκέπτες οδοντίατρους στο Rigas Hotel, που βρίσκεται στη Χώρα Σκοπέλου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού.