Αγαπητοί αναγνώστες γεια σας, το θέμα μου είναι για τις περιτομές που γίνετε σε μωρά και αγοράκια παγκόσμιος, είναι η αρχή των προβλημάτων και το μέγιστο κακό του πλανήτη μας σήμερα.
Η περιτομή είναι μια από της χειρότερες σωματικές επεμβάσεις που γίνονται εδώ και 5.000 χρόνια (περίπου).
Η πρώτη περιτομή έγινε στην Αίγυπτο το 3.000 πχ (περίπου), την έχουν υιοθετήσει από τότε έως και τις μέρες μας πολλά κράτη και θρησκείες όπως οι σιωνιστές, μασόνοι, μουσουλμάνοι, εβραίοι, ιουδαίοι, ινδοί, ινδουιστές και πλίθος κόσμου στην Ελλάδα μας όπως μασόνοι, πολιτικοί, εισαγγελείς, δικαστές, διευθυντές μεγάλοεπιχειρήσεων, τραπεζικοί και άτομα σε θέσεις κλειδιά του κοινωνικού μας συστήματος.
Η περιτομή για αυτούς είναι όπλο κατά των αδυνάτων, χριστιανών, βουδιστών και κάθε άλλου ειρηνιστή πολίτη αυτού του κόσμου.
Το 50% μπορεί και περισσότερο έχουν και κάνουν περιτομές στα παιδιά τους, αυτό κατά την γνώμη μου είναι το μεγαλύτερο κακό και η αρχή όλων των προβλημάτων, το πρόβλημα των προβλημάτων παγκοσμίως.
Αν ήθελε ο θεός να έχουμε περιτομή απλά θα μας δημιουργούσε έτσι,(αυτό το γράφω κυρίως για τους μουσουλμάνους και τους εβραίους που ισχυρίζονται πώς κάνουν την περιτομή και χαρίζουν το πετσάκι τους στον θεό).
Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν περιτομή όπως οι μασόνοι, σιωνιστές, εβραίοι, τούρκοι, αλβανοί, σκοπιανοί, άραβες και άλλοι πολλοί λαοί δεν ευχαριστούνται το sex και την ηδονή επειδή δεν έχουν το πετσάκι να τους δώσει την ευχαρίστηση και την ηδονή του sex, ως επέκταση αυτού του γεγονός έχει αυτοί οι λαοί να είναι πολύ κριοί άνθρωποι, πονηροί και πολύ κακοί, αυτό σαν επέκταση στον οργανισμό τους έχει να έχουν λάθος συμπεριφορά περί του sex,των γυναικών, αγάπης και όλης της ζωής γενικός, δεν είναι φερέγγυα άτομα και ζηλεύουν εμάς τους χριστιανούς και τους βουδιστές που ευχαριστιόμαστε το sex.
Είναι κριοί άνθρωποι, αυτό τους κάνει να ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα και την εξουσία.
Οι μασόνοι κατά μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 100% είναι άνθρωποι με περιτομές.
Στις Η.Π.Α στα 3 από τα 4 παιδιά ανεξαρτήτως θρησκείας κάνουν περιτομή.
Το μεγάλο ποσοστό παγκοσμίως πολιτικών και ανθρώπων κλειδιά στις μεγαλύτερες θέσεις του συστήματος κάνουν περιτομή
(διοικητικά στελέχη, τραπεζίτες, δικαστές, πολιτικοί κ.λπ.).

Η Δανία είναι η πρώτη χώρα που έχει απαγορέψει στα νοσοκομεία της να γίνονται περιτομές, πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσουμε τις περιτομές στον πλανήτη μας. θα είναι καλό για μας που δεν έχουμε περιτομή, για τις γυναίκες και για όλα τα παιδιά που θα έρθουν στον κόσμο, πρέπει οι επιστήμονες να δώσουν στοιχεία με ιατρικές αποδείξεις πώς η περιτομή είναι πολύ κακό έθιμο όπου πρέπει να σταματήσει, κατά την γνώμη μου πρέπει να πείσουμε όλα αυτά τα έθνη που κάνουν περιτομές στα παιδιά τους πώς πρέπει να τις σταματήσουν για καλό δικό τους, των παιδιών τους και φυσικά όλου του ανθρώπινου πολιτισμού ανεξαρτήτων συνόρων.
Η μεγαλύτερη απόλαυση στον άνθρωπο είναι η ηδονή που νιώθεις όταν κάνεις sex,αυτό δεν το έχουν αισθανθεί αυτοί οι άνθρωποι και δεν θα το αισθανθούν ποτέ όσα χρήματα κι αν έχουν όσες γυναίκες κι αν έχουν.
Είμαι σίγουρος πώς αν δεν γινόταν οι περιτομές ο πολιτισμός μας θα ήταν πολύ καλύτερος, είμαι ακόμα σίγουρος πώς στο έμμεσο μελών θα σταματήσουν οι περιτομές, όσο πιο γρήγορα σταματήσουν τόσο το καλύτερο για όλους μας.
Αγαπητοί φίλοι εύχομαι να διαβάσατε την επιστολή μου και να ασχοληθείτε επί του θέματος για καλό όλον μας, ρωτήστε ανδρολόγους, ουρολόγους, επιστήμονες, ιστορικούς, θρησκευτικούς και ανθρώπων των γραμμάτων και θα δείτε πώς για τα παραπάνω έχω δίκιο, οι επιστήμονες έχουν όλη την αλήθεια, ας αλλάξουμε μαζί όλο τον κόσμο, μπορούμε.
Να είστε καλά, καλή δύναμη και καλή συνέχεια.
ΥΓ. όπως σταμάτησαν να γίνονται περιτομές και κλειτοριδεκτομες στην Δανία έτσι πρέπει να σταματήσουν να γίνονται περιτομές και κλειτοριδεκτομές σε όλη την ενωμένη Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, είναι κύριο θέμα πολιτισμού !!!
πρέπει να το διαδώσουμε παντού για να αλλάξουμε τον κόσμο, πρέπει να το διαδώσουμε σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης και όλου του πλανήτη.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.