Ο Γενικός Ιατρός κ. Εγνατιάδης Νικόλαος

Στα πλαίσια της γενικευμένης προσπάθειας της μείωσης του αριθμού τον κρουσμάτων από τον Κορωναϊό, το Πολυιατρείο Σκιάθου ανακοινώνει τις παρακάτω οδηγίες διαχείρισης ασθενών:

1. Εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα περιστατικά.
2. Οι ασθενείς γίνονται δεκτοί μόνο μετά από ραντεβού στα τηλ: 2427022115 και 22111 και μόνο με ένα συνοδό εφόσον είναι απολύτως απαραίτητος.
3. Οι ιατροί θα κρίνουν τηλεφωνικά την αναγκαιότητα του ραντεβού και θα εξυπηρετούνται τα επείγοντα ή τα απολύτως απαραίτητα.
4. Ασθενείς χωρίς ραντεβού αξιολογούνται στην εξωτερική πόρτα του ιατρείου.
5. Οι ασθενείς θα πρέπει να αναμένουν σε απόσταση ασφαλείας (> 2 μέτρα) στην αίθουσα αναμονής, το οποίο σημαίνει μέχρι 3 άτομα.
6. Ο ασθενής θα πρέπει να προβεί σε απαραίτητη επάλειψη αντισηπτικού διαλύματος στα χέρια του και θερμομέτρηση πριν εισέλθει στην αίθουσα αναμονής.
7. Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων θα γίνεται μέσω internet ή viber και εν συνεχεία τηλεφωνική επικοινωνία του γιατρού με τον ασθενή.
8. Η συνταγογράφηση των φαρμάκων στα χρόνια νοσήματα θα γίνεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία στο 2427022115 και τον καθορισμό συγκεκριμένης ώρας για την παραλαβή της συνταγής.
Τις συνταγές μπορούν να τις παραλάβουν και συγγενείς,προς αποφυγή εξόδου από το σπίτι μεγαλυτέρων ηλικιών!
9. Εξετάσεις όπως μαστογραφίες , μέτρηση οστικής πυκνότητας, αξονικές,που είναι ρουτίνας αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.
10. Και το πιο σημαντικό!
Βοηθήστε μας, μένοντας σπίτι σας!