Ο Δήμος Σκιάθου, από τις 02/10 έως και τις 06/10, οργάνωσε και φιλοξένησε δημοσιογραφική αποστολή του διακεκριμένου ιταλικού τουριστικού περιοδικού «In Viaggio»

Το ιταλικό περιοδικό με 70.000 πωλήσεις ανά μήνα στην αγορά της Ιταλίας, θα αφιερώσει εκτεταμένο ρεπορτάζ στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει το νησί της Σκιάθου, με τίτλο: «Green Skiathos». Η συγκεκριμένη έκδοση του «In Viaggio», που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου, θα περιέχει αφιερώματα στις περίφημες περιπατητικές διαδρομές του νησιού, στις δράσεις που μπορεί να πραγματοποιήσει ο επισκέπτης, όπως ποδηλασία στα καταπράσινα μονοπάτια, καταδύσεις. Επίσης θα υπάρχει αναφορά στα τοπικά εδέσματα του νησιού όπως παρουσιάστηκαν στους Ι   ταλούς δημοσιογράφους Vannina Patane και Massimo Ripani, από τον σύλλογο γυναικών Σκιάθου.

Ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Ιταλία κα Ελένη Σαρηκώστα, στοχεύει στην ανάδειξη της πλούσιας φυσικής ομορφιάς του νησιού προβάλλοντας το πράσινο και τις δράσεις που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι επισκέπτες του νησιού, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

 

Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά την Aegean Airlines, την Hellenic Seaways, το Skiathos Palace Hotel, την Creator tourscar and living με την κα Νίνα Μαστοράκη, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» κ. Θεόδωρο Τζούμα, το Skiathos Fishing Trips και τον Δημήτριο Γιολδάση, τον Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, το εστιατόριο Rada και την κα Δέσποινα Βασιλειάδου, το εστιατόριο Μουράγιο, το εστιατόριο Marmita και το Bourtzi café-bar για την πολύτιμη συμβολή τους στην οργάνωση και φιλοξενία της αποστολής των Ιταλών δημοσιογράφων του περιοδικού «In Viaggio».