Το ελαιοτριβείο Οικογένειας Αντωνίου στη Γλώσσα Σκοπέλου  λειτουργεί καθημερινά και δέχεται τους ελαιοπαραγωγούς της Σκιάθου σύμφωνα με τα δρομολόγια των πλοίων.

Με την εμπειρία των 100 και πλέον ετών και την εγγύηση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, σας εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα, μέγιστες δυνατές αποδόσεις, συνέπεια και ακρίβεια.

Οι ελιές θα τοποθετούνται άμεσα σε κάδους για να μην αλλοιώνονται και η ελαιοποίηση θα γίνεται την ίδια ημέρα.

Από φέτος το ελαιοτριβείο μας εκσυγχρονίστηκε με τελευταίας τεχνολογίας Ιταλικό διαχωριστήρα ελαιοζύμης Pieralisi και θα λειτουργεί πλέον στις 2,5 φάσεις που σημαίνει μόνιμη λειτουργία ψυχρής έκθλιψης, ελάχιστη κατανάλωση νερού, μέγιστες αποδόσεις, ανώτερη ποιότητα, διάρκεια και γεύση ελαιολάδου.

Το ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης χαρακτηρίζεται από έντονο άρωμα, χρυσοπράσινο χρώμα, διακριτική γεύση, έντονη αντιοξειδωτική δράση και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

O κάθε παραγωγός μπορεί να παραλαμβάνει το ελαιόλαδό του σε σφραγισμένες συσκευασίες 5 λίτρων PET, 16 λίτρων δοχείο και 20 λίτρων πλαστικό δοχείο ανάλογα με την προτίμησή του.

Οι ελαιοπαραγωγοί παρακαλούνται να δηλώνουν τις ποσότητές τους στα κάτωθι τηλέφωνα: 2424033517, 6974109604, 6974325004 ή να συνεννοούνται με την μεταφορική της επιλογής τους.

Καλή ελαιοκομική περίοδο με μόνιμη ψυχρή έκθλιψη!