Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Βουλευτή Μαγνησίας κ. Αθανάσιο Λιούπη για την άμεση προσωπική του παρέμβαση στην αντιμετώπιση του χρονίζοντος ζητήματος της ανεπάρκειας κτιριακών υποδομών, εν καιρώ πανδημίας.

Συγκεκριμένα σε συνάντηση με την κ.  Μιχαηλίδου, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έθεσε υπόψη της το αίτημα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγριάς για παραχώρηση εκ μέρους του Υπουργείου Εργασίας της χρήσης όμορου κτιρίου που μέχρι 31Ιανουαρίου 2020 χρησιμοποιούσε η ΕΛΕΠΑΠ και έκτοτε παραμένει κενό. Η παραχώρηση αυτού του κτιρίου θα λύσει τα σοβαρότατα προβλήματα της έλλειψης χώρων για τη φοίτηση των  32 μαθητών με αναπηρία και των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων  και θα επιτρέψει στο Ειδικό Σχολείο να λειτουργήσει εύρυθμα,  τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας,  ειδικά στην περίοδο της πανδημίας που διανύουμε.

Κατ’αυτό τον τρόπο καταδεικνύεται η κοινωνική ευαισθησία τους στην αντιμετώπιση θεμάτων της Ειδικής Αγωγής και η πρόθεσή τους να δίνονται άμεσα λύσεις.

 

Ο Διευθυντής και
ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ειδικού Σχολείου Αγριάς