Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε από το βουλευτικό γραφείο της κας Μακρή, μας ενημέρωσαν ότι τελικώς και οριστικά δηλώθηκε το κενό στο υπουργείο και ζητήθηκε αναπληρωτής εκπαιδευτικός! Οι πιέσεις όλων μας έπιασαν τόπο!!!

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για τον στόχο αυτό κινηθήκαμε και δραστηριοποιηθήκαμε από κοινού ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, ο Δήμαρχος Σκιάθου, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείων Σποράδων και όλοι οι βουλευτές Μαγνησίας!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκρισή σας!!!

Το Δ.Σ

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Πολιτικό Γραφείο της κας Ζέττας Μακρή :

Άμεση ήταν η ανταπόκριση, για ακόμη μία φορά, του διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Γιώργου Πολύζου, στην έκκληση της Ζέττας Μακρή και των κατοίκων της Σκιάθου, να καλυφθεί το οργανικό κενό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου. Η βουλευτής Μαγνησίας με τη Ν.Δ. έσπευσε να συγχαρεί τον κ. Πολύζο με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:

«Συγχαρητήρια, στον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Γιώργο Πολύζο, που είδε με ευαισθησία το θέμα της έλλειψης δασκάλου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου και ζήτησε να καλυφθεί το οργανικό κενό του σχολείου, με αναπληρωτή εκπαιδευτικό, ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο, το αίτημα των γονέων και της τοπικής κοινωνίας».