Το επίπεδο μεταξύ των δύο ομάδων ασύγκριτο όπως και η εμπειρία των παιχτριών του ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ με τα κορίτσια του ΓΣ ΣΚΙΑΘΟΥ. Παρόλα αυτά όλα δείχνουν πως το νεανικό γυναικείο βόλεϊ στο νησί της Σκιάθου εκτός από πολύ δρόμο έχει μπει στο σωστό δρόμο. Με προπονητή τον Γυμναστή κ. Γιάννη Ζήκο και τα κορίτσια που το αποτελούν όλα δείχνουν πως με σκληρή δουλειά θα φτάσει στο επίπεδο που όλοι επιθυμούν. Την Κυριακή αποδείχθηκε πως έχουν μπει οι βάσεις το γυναικείο βόλεϊ να φτάσει ψηλά αργά και σταθερά.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σκιάθου σε ανακοίνωσή του τονίζει: “στα πλαίσια της προετοιμασίας και ανάπτυξης του γυναικείου τμήματος Βόλεϊ, διεξήχθη φιλικός αγώνας με την ομάδα του Αθλητικός Όμιλος Σκοπέλου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο. Σκοπέλου για την αποδοχή της πρόσκλησης και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον προπονητή και τις παίκτριες του γειτονικού νησιού!

Ένα μεγάλο μπράβο επίσης στον προπονητή και τις αθλήτριές μας για την πρόοδό τους που μας κάνει περήφανους! Το μέλλον τούς ανήκει!”

Από την πλευρά της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Σκοπέλου : “Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ταξίδεψε στη Σκιάθο για φιλικό παιχνίδι με τις κορασίδες του Γυμναστικός Σύλλογος Σκιάθου. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και έτσι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν περισσότερο οι αθλήτριες που δεν είναι στο βασικό σχήμα. Παίχτηκαν αρκετά σετ χωρίς το αποτέλεσμα να έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η ομάδα της Σκιάθου βρίσκεται στην αρχή μιας νέας προσπάθειας στο χώρο του βόλεϊ.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ του Γ.Σ. Σκιάθου και τον προπονητή Γιάννη Ζήκο για την άψογη φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε καλή αρχή σε αυτό το νέο εγχείρημα!

Ν.Τ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ