Σαν “μεγάλη επιτυχία” και συνέχεια της “συνταγής” του 1ου τουρνουά χαρακτηρίζεται από όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους η διοργάνωση του 2ου τουρνουά βόλεϊ γυναικών που έγινε στη Σκόπελο το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή ομάδων εθνικών κατηγοριών, που έπαιξαν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και χάρισαν θέαμα σε όσους βρέθηκαν στην κερκίδα του κλειστού.

Εμφανώς ικανοποιημένοι, μετά το πέρας της διοργάνωσης, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης και ο έφορος βόλεϊ και μέλος της Διοίκησης Μιχάλης Γεράκης, οι οποίοι “έτρεξαν” το 2ο τουρνουα, είπαν στη εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες”:
«Ευχαριστούμε πολύ τα τεχνικά επιτελεία και τις αθλήτριες των ομάδων που ταξίδεψαν στο νησί μας και έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά – αθλήτριες μας να αποκομίσουν εμπειριες που θα τους φανούν χρήσιμες στην συνέχεια της αθλητικής τους πορείας.

Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την στήριξη της και τον Δήμο Σκοπέλου που ήταν δίπλα μας για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το τουρνουά αυτό.»

Ο επιτυχημένος προπονητής της “Αργούς” και γνωστός εργάτης του αθλήματος Βαγγέλης Σταθόπουλος δήλωσε σχετικά:

Στο όμορφο νησί της Σκοπέλου είχε την χαρά να παραβρεθεί σύσσωμη  η γυναικεία ομάδα του συλλόγου  μας το τριήμερο 18-20 /09 και να λάβει  μέρος στο 2ο τουρνουά Βόλεϊ  που διοργάνωσε ο ΑΟ Σκοπέλου με συμμετοχή των συλλόγων  Α.Ο Σκοπέλου,  ΕΑ Λάρισας και Πανιωνίου . Μετά την πρόσκληση την οποία δεχτήκαμε με μεγάλη μας χαρά η γυναικεία ομάδα μας είχε την τύχη στις πρώτες από κοινού εμφανίσεις τους να αναμετρηθούν σε πολύ δυνατά παιχνίδια υψηλού επιπέδου τα οποία πρόσφεραν αγωνιστικό θέαμα και βοήθησαν το τεχνικό team να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα έν όψη της αρχής του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο Σκοπέλου και τον προπονητή Γιάννη Τσακάλη και την διοίκηση  για την πρόσκληση  στο άψογα διοργανωμένο τουρνουά και για την ζέστη τους φιλοξενία.

Τιμητική πλακέτα και αναμνηστικά

www.efimerida-sporades.com