Η Σκιάθος είναι ανοιχτή σε όλους, στη Σκιάθο δεν χωράνε διακρίσεις, δεν χωράνε τρομοκρατικές οργανώσεις…
Υ.Γ. Η μιζέρια σας και το κόμπλεξ σας δεν σώζει ούτε το Έθνος, ούτε τη θρησκεία, ούτε την οικογένεια… Μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στο ανθρώπινο είδος, η πίστη της ανωτερότητας του είδους σας. Στη γη γεννήθηκες για να αγαπάς και να πεθάνεις, αν δεν μπορείς να αγαπάς μπορείς να κάνεις το δεύτερο βήμα
Η ΧΑ ουδέποτε σε έκανε πατριώτη, απλώς επειδή δεν είχες ενδιαφέροντα στη ζωή σου, απλώς επειδή οι γονείς σου δεν σε αγάπησαν όσο θα έπρεπε, απλώς επειδή στον εγκέφαλο ένιωθες αδύναμος, εντάχθηκες κάπου για να νομίζεις πως έχεις δύναμη. Αν ήθελες να είχες δύναμη θα μπορούσες να πάρεις τον δημοκρατικό δρόμο της ΙΣΌΤΗΤΑΣ και πίστεψέ με δεν θα σε ένοιαζε και πολύ.
Και αν σε έθιξα μην το πάρεις προσωπικά, κοιτάξου στον καθρέφτη και δες πώς είσαι άνθρωπος σαν εμάς, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, δεν ήρθαμε για να μείνουμε, δεν ήρθαμε για να γίνουμε ήρωες, ήρθαμε για να γίνουμε ΆΝΘΡΩΠΟΙ μέχρι να σβήσουμε….
Δεν πειράζει αν είσαι αγράμματος, κανένα πρόβλημα, δεν πειράζει αν μέχρι τώρα μισούσες χωρίς όρια, κανένα πρόβλημα, ποτέ δεν είναι αργά.