Αύριο θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος του θανάτου της 13χρονης μαθήτριας που  έχασε τόσο άδοξα τη ζωή της την Παρασκευή, σε παιχνίδι του λούνα παρκ στο παζάρι του Αλμυρού.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό, ενώ η σορός του κοριτσιού θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10 το πρωί.

Οι έρευνες της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας συνεχίζονται για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενώ το χώρο θα επισκεφθούν δύο εμπειρογνώμονες μηχανολόγοι που θα ορίσει εντός της ημέρας το Α.Τ. Αλμυρού με εντολή του Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία από το ίδιο τμήμα.

Στο μεταξύ αναζητείται ο χειριστής του μηχανήματος από το Μπαγκλαντές για να φωτίσει τις συνθήκες του δυστυχήματος. Όπως διευκρινίζεται από την αστυνομία σε βάρος του δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, και η αστυνομία τον αναζητά όχι να τον συλλάβει αλλά να πληροφορηθεί τι ακριβώς συνέβη.

Σοκαρισμένοι είναι και οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, όπου φοιτούσε η μαθήτρια. Σήμερα που ανοίγει το σχολείο, αναμένεται να συνεδριάσει ο σύλλογος διδασκόντων για το θέμα και να εκδοθεί συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Επιδείνωση υγείας πατέρα

Στο μεταξύ επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του πατέρα της άτυχης μαθήτριας ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο της κόρης του και νοσηλεύονταν μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου. Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, Παύλος Μαλινδρέτος, σήμερα υπήρξε επιδείνωση της υγείας του και απαιτήθηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.