Την περιοχή “Λυγαριές” καθάρισαν τα μέλη της Ε.Ο.Δ Σκιάθου | ξεκίνησαν οι δράσεις “Όλοι μαζί Σκιάθος Καθαρή 2017” | 9 photos

Ξεκίνησαν στην Σκιάθο οι δράσεις του προγράμματος “Όλοι μαζί Σκιάθος Καθαρή 2017” με τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Σκιάθου να καθαρίζουν την παραλία “Λυγαριές”

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά, διοργανώνεται το πρόγραμμα εθελοντισμού για το περιβάλλον, ‘Ολοι Μαζί Σκιάθος Καθαρή’, με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου ‘Η Σκιάθος’, τη συμμετοχή της Λιμενικής Αρχής, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, των Σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των Συλλόγων, με την υποστήριξη του Δήμο Σκιάθου.

Η δράση θα κορυφωθεί την Κυριακή 2 Απριλίου συμμετέχοντας στην πανελλήνια εθελοντική καμπάνια καθαρισμού  »Let’s Do It». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη περιβαλλοντική δράση σε παγκόσμια κλίμακα, αφού κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη καθαρίζουν τις χώρες τους. Φέτος διοργανώνεται για έκτη φορά στη χώρα μας,  με τους εθελοντές της Σκιάθου να συμμετέχουν δυναμικά από την πρώτη χρονιά.

Η επόμενη δράση είναι την Δευτέρα 27 Μαρτίου στη περιοχή ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝ (παραλία) – από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Η Σκιάθος’, και το Σύλλογο Φουσκωτών Σκαφών Σκιάθου