Την πίτα της έκοψε η Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας Σκιάθου | παρουσία και του πολιτευτή Σάκη Κοκκίνη |

Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην Ταβέρνα “Μουράγιο” παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνου και αρκετών Δημοτικών Συμβούλων, ενώ από τους πολιτευτές παρευρέθηκε ο κ. Σάκης Κοκκίνης ενώ μηνύματα έστειλε ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος ο Γραμματέας του Οργανωτικού της ΝΔ Μαγνησίας καθώς και άλλοι πολιτευτές.

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος της Τ.Ο της Ν.Δ Κώστας Γιαννίτσης τόνισε πως οι καιροί είναι δύσκολοι και το κόμμα είναι αντιμετωπίσει μια έκτακτη εκλογική διαδικασία όποτε και αν αυτή συμβεί με την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι εκ νέου Κυβέρνηση και έτοιμη για τη διακυβέρνηση της χώρας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Τέλος ο πολιτευτής της ΝΔ και Δικηγόρος  Σάκης Κοκκίνης ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης στη Σκιάθο για τη διαρκεί υποστήριξη στο πρόσωπο του και ανέφερε πως πολύ σύντομα θα πάμε σε εκλογές ακόμα και αν η κλείσει η αξιολόγηση. Η ΝΔ τόνισε είναι έτοιμοι να αναλάβει τις τύχες της χώρας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το φλουρί ως καλός οιωνός έπεσε στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.