Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Σκιάθου Νίκος Φεγγερός, με το Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής της Κυβέρνησης και Καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Ο Νίκος Φεγγερός τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε, για την καταλυτική συμβολή του, προκειμένου να αποκτήσει από το επόμενο καλοκαίρι η Σκιάθος και οι Β. Σποράδες ένα σύγχρονο ταχύπλοο πλωτό ασθενοφόρο, το οποίο θα συμβάλλει στη διασφάλιση της υγείας και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των νησιών.

Μεταξύ άλλων, συζήτησαν και άλλα θέματα, που αφορούν στην οικονομική κατάσταση της χώρας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Σκιάθου στην περίπτωση των μεσαίων επαγγελματιών της μεσαίας τάξης και του τουρισμού, οι οποίοι όπως τόνισε ο ίδιος: «ήταν αυτοί που σήκωσαν το βάρος στα χρόνια της κρίσης, και αυτοί οι οποίοι παραμένουν ακόμη αδικημένοι».

Κλείνοντας τη συνομιλία, συμφώνησαν και οι δύο να εντείνουν την μεταξύ τους συνεργασία και δεσμεύθηκαν για μια συνάντηση τετ-α-τετ στο άμεσο μέλλον.