Αυτή την Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ παρακολουθήστε την εκπομπή ΤΑ ΕΝ ΝΙΚΟ με το Νίκο Τζούμα σε ένα θέμα που προβληματίζει. “Παιδιά μπροστά στην οθόνη” τι επιδράσεις έχει στην ανάπτυξή τους, τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί.

Γράψτε μας τις ερωτήσεις σας στα σχόλια της ανάρτησης έως και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και δείτε τι θα σας απαντήσει η ψυχολόγος Χάϊδω Βογιατζή.

Η κα Χάιδω Βογιατζή είναι Ψυχολόγος με εξειδίκευση στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία. Σπούδασε  στο Λονδίνο στο Ιnstitute of Education, University of College london και στο Sheffield University, Έχει δυο μεταπτυχιακά στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία. Είναι επίσης Chartered Psychologist και μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Ψυχολόγων.

Επίσης η Κυρία Βογιατζή είναι Νηπιαγωγός και σπούδασε στην παιδαγωγική σχολή Φλώρινας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η Κύρια Βογιατζή εχει πολυετή διδακτική εμπειρία στην Αγγλία και στην Ελλάδα στην Ειδική Αγωγή και ιδιαίτερα στον Αυτισμό. Εργάστηκε επίσης στην Περιφέρεια του Brent στο Βορειοδυτικό Λονδίνο ως Εκπαιδευτική Ψυχολόγος. Από το 2017 έως σήμερα εργάζεται στην περιφέρεια του Surrey (ευρύτερο Λονδίνο) ως Εκπαιδευτική Ψυχολόγος και ιδιωτεύει ταυτόχρονα.

Παρέχει εξατομικευμένη αξιολόγηση με ειδικά ψυχομετρικά εργαλεία σε παιδιά και εφήβους. Παρέχει συμβουλευτική σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Διοργανώνει ψυχοκεπαιδευτικά προγράμματα γύρω από διάφορα θέματα σε γονείς και εκπαιδευτικούς ( π.χ. Cygnet Εκπαίδευση για τον Αυτισμό, μαθησιακές δυσκολίες, δυσκολίες προσκόλλησης, αντιμετώπιση δυσκολιών συμπεριφοράς, διαχείριση άγχους και Σύνδρομο Asperger, Emotion Coaching, Circle of adults, Circle of friends κ.ο.κ).